Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Palaa takaisin tapahtumien listaukseen

Design&Taide Suonenjoki

3.7.2024 klo 11:00 – 26.7.2024 klo 15:00
Kellarikalleria, Olavi Leskisen katu 12, Suonenjoki

Tervetuloa mukaan, kun Design&Taide Suonenjoki valtaa Kellarikallerian Harmaan salin heinäkuussa 2024!

Astu sisään maailmaan, joka on täynnä luovuutta ja taiteen lumoa. Esittelemme ylpeästi monialaisen designin ja taiteen näyttelyn, joka yhdistää kansainvälisesti arvostettuja muotoilijoita sekä paikallisten taiteilijoiden upeita teoksia. Haluamme murtaa käsityksen siitä, että huippukulttuuritapahtumat ovat vain suurten kaupunkien etuoikeus – Design&Taide Suonenjoki tuo kulttuurin elämykset suoraan sinun kotikulmillesi!

Tapahtuma korostaa paikallisen ja lähialueen muotoilun, käsityön ja taideteosten merkitystä kertoen, että korkeatasoinen kulttuuri voi kukoistaa missä tahansa, kunhan annamme sille tilaa ja tukea. Design&Taide Suonenjoki tarjoaa konkreettisen esimerkin siitä, miten paikalliset tekijät voivat vastata kulttuurialojen nykyisiin haasteisiin ja luoda kestävää kasvua ja hyvinvointia yhteisölle. Design&Taide Suonenjoki vahvistaa yhteistyötä eri alojen taiteilijoiden, suunnittelijoiden, käsityöläisten ja kulttuurialan toimijoiden välillä. Tapahtuma edistää luovaa alaa kokonaisvaltaisesti ja tarjoaa mahdollisuuksia taloudelliseen kasvuun sekä yhteisön hyvinvoinnin parantamiseen Pohjois-Savossa.

Tule inspiroitumaan ja nauttimaan monialaisesta tapahtumasta, joka on tulevaisuuden taiteen ja designin monimuotoisuuden ja saavutettavuuden puolestapuhuja!

Kaikille avoimet ohjelmalliset avajaiset ovat 2.7. klo 18-20, tervetuloa!

Avoinna ma-su klo 11-18, poikkeuksellisesti 12.-13.7. klo 11-20 sekä 26.7. klo 11-15.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta