Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Tälle sivulle on kerätty asumisen aikana käytettäviä lomakkeita sekä Valkeisenkatu 17 kohteen talokansio. Yleisiä ohjeita asumiseen löydät Asumisen aikana sivulta.

Muutettuasi uuteen kotiisi, tarkasta asunto ja listaa kaikki mahdollisesti havaitsemasi puutteet, kolhut ja vauriot. Sisäänmuuttotarkastuksen yhteydessä havaitsemasi ja ilmoittamasi puutteet käydään korjaamassa, mikäli ne haittaavat asumista. Jos kyse on puutteesta tai kolhusta, joka ei haittaa asumista, vuokranantaja tallentaa tiedon asumisesi ajaksi. Pois muuttaessasi et ole korvausvastuussa puuteista, jotka asunnossa olivat jo sinne muuttaessasi.

Asuminen kerros- ja rivitalossa edellyttää kaikilta asukkailta yhteisten pelisääntöjen noudattamista ja naapurien kotirauhan kunnioittamista. Jos joku naapurisi ei nouda sääntöjä, voi vuokranantaja puuttua asiaan. Tästä voit täyttää ilmoituslomakkeen. Ilmoitus johtaa toimenpiteisiin vain, kun samansisältöinen ilmoitus saadaan kahdessa eri asunnossa asuvalta asukkaalta. Ole siis yhteydessä naapureihisi ennen ilmoituksen lähettämistä.

Häiriöilmoituslomakkeen täyttäminen edellyttää vahvaa tunnistautumista.

Vuokranantaja toimii ja edellyttää palveluita tuottavien yhteistyökumppanien toimivan siten, että kiinteistömme ovat turvallisia käyttää. Asukkaiden tulee tutustua kohteen pelastussuunnitelmaan ja toimittava vuokrasopimuksen ja hyvän vuokratavan mukaisesti ehkäisten vahinkoja. Jos vahinko kuitenkin sattuu kiinteistön ylläpitovastuulle kuuluvasta syystä, tulee täyttää vahinkoilmoitus. Ilmoituksen perusteella sinuun ollaan yhteydessä. Päätöstä ei tehdä pelkän ilmoituksen perusteella.

Vahinkoilmoituslomakkeen täyttäminen edellyttää vahvaa tunnistautumista.

Irtisanominen tapahtuu aina kirjallisesti. Irtisanomisaika toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa on yksi kuukausi. Irtisanomisaika alkaa kuluvan kuukauden lopusta. Sinun täytyy siis maksaa vielä seuraavan kuun vuokra. Pidäthän huolen, että oma sähkösopimuksesi on voimassa vuokrasopimuksen päättymiseen asti. Vakuutta ei voi käyttää viimeisen kuukauden vuokraan.

Irtisanomislomakkeella kysytään uutta osoitetta ja tilinumeroa ja nämä tarvitaan mm. käyttökorvausten tasauslaskutusta ja vakuuden sekä mahdollisten liikasuoritusten palautusta varten.

Asunto ennakkotarkastetaan mahdollisen remonttitarpeen tarkastamiseksi noin viikon kuluessa irtisanomisesta. Mikäli puhelinnumero on jätetty irtisanomisilmoituksella, ilmoitetaan tarkastusaika etukäteen.

Irtisanomisilmoituslomakkeen täyttäminen edellyttää vahvaa tunnistautumista.

Jos et voi tunnistautua verkossa, voit myös täyttää ja tulostaa paperilomakkeen. Paperilla täytetyn lomakkeen voit postittaa tai tuoda asuntotoimistoon.

Lomakkeita on saatavissa myös asuntotoimistossa.

Muuttaessasi pois sinun tulee tyhjentää ja siivota asunto hyvän vuokratavan mukaan. Pyydämme sinua täyttämään poismuuttosiivouksen muistilistan, ennen kuin painat oven kiinni.

Muuttaessasi pois pyydämme jättämään avaimet asuntoon ja lähettämään siitä meille erikseen tiedo.

Voit lähettää tiedon:

Valkeisenkatu 17 talokansio

Kaikkia kohteitamme koskevat samat järjestyssäännöt ja vastuunjakotaulukot. Osaan kohteistamme on tehty erilliset asukaskansiot. Kansiot löytyvät asunnosta ja muutettaessa pois ne tulee jättää asuntoon.

Valkeisenkatu 17 kansio on tässä luettavissa myös sähköisesti.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta