Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Voit peruuttaa kurssipaikkasi verkossa tai soittamalla asiakaspalveluun. Kurssipaikkaa ei voi perua opettajan kautta.

Peruutusmaksut

  • Peruutus ilmoittautumisajan aikana: Ei maksua!
  • Peruutus ilmoittautumisajan päätyttyä ennen kurssin alkua: Puolet kurssimaksusta!
  • Peruutus kurssin alettua: Koko kurssimaksu!

Mikäli olet epävarma kurssin soveltuvuudesta, kysy neuvoa ainealueen suunnittelevalta opettajalta. Opiskelijan taitotasoon soveltumattoman kurssin keskeyttäminen ei oikeuta maksuttomaan perumiseen.

Maksuttoman perumisajan jälkeen kurssipaikan peruminen terveydellisistä syistä edellyttää yhteydenottoa opiston toimistoon. Koko lukukauden pituisesta kurssista veloitetaan perumiseen mennessä pidetyt kerrat ja palvelumaksu 15 euroa. Jos kurssin tuntimäärästä yli puolet pidetty, kurssimaksu veloitetaan kokonaan. 

Yli 69 € maksavat kurssimme laskutetaan kahdessa erässä. Mikäli keskeytät tällaisen kurssin syyslukukauden lopussa, ilmoita keskeyttämisestä asiakaspalveluun vuoden loppuun mennessä. Muutoin saat laskun myös kevätlukukaudesta.

Jos kurssille ei ilmoittaudu riittävästi opiskelijoita, tiedotamme siitä kurssipaikan varanneille opiskelijoille henkilökohtaisesti. Tiedotamme kurssin peruuntumisesta ilmoittautuneille ensisijaisesti ryhmätekstiviestillä ja sähköpostitse. Varmista, että opistolla on aina ajankohtaiset yhteystietosi.

Kansalaisopiston asiakaspalvelu

Nina Härkönen
toimistosihteeri
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta