Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Lempyyn koulu on aktiivisen Lempyyn kylän keskus. Matkaa Suonenjoen keskustaan on 17 km, Kuopion keskustaan 39 km ja Leppävirralle 30 km. Koulumme on perinteinen 2-opettajainen, kaksikerroksinen vanha hirsinen alakoulu, jossa on opetusta luokilla 0-2 sekä 3-6, oppilaita on tällä hetkellä yhteensä 35. Viime vuosina oppilasmäärämme on ollut kasvussa, koska aktiivinen kyläyhteisö on houkuttanut paluumuuttajia Lempyylle.
Alun perin Lempyyn kansakoulu on perustettu vuonna 1905. Rakennusta on peruskorjattu vuosina 1982-84, vuonna 1992 sekä vuonna 2001, jolloin yläkertaan valmistui opetustiloja entisten opettajien asuntojen tilalle.

Lempyyn koulussa työskentelee vakinaisesti 2 opettajaa, 1 koulunkäynnin vastuuohjaaja sekä 1 keittäjä-siivooja. Lisäksi meillä käy keskustasta erityisopettaja 2 kertaa viikossa, samoin kuin englannin kielen opettaja.

Tavallinen koulutyömme nivoutuu tiiviiseen yhteistyöhön kyläläisten kanssa, samoin kansalaisopisto ja musiikkiopisto tarjoavat kerhoja koulupäivän jälkeen kaiken ikäisille koululaisille.

Yhteystiedot:

Anna-Mari Tossavainen
luokanopettaja/koulunjohtaja
Sari Närhi
luokanopettaja
Jaana Kukkonen
iltapäiväkerho
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta