Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Yhdessä vanhempien kanssa luomme lapsille hyvää ja turvallista lapsuutta päivä kerrallaan – eli huomioimme lasten tunteet ja tarpeet sekä tuemme lasten hyvinvointia, kehitystä ja oppimista. Iisveden päiväkodissa järjestetään varhaiskasvatuspalveluja pienten ja isojen päiväkotiryhmissä. Lisäksi tarjolla on esiopetusta sekä sitä täydentävää varhaiskasvatuspalvelua esiopetusikäisille lapsille.

Iisveden päiväkoti sijaitsee maalaismaisemassa koulun kupeessa metsien, peltojen, lehmien ja hevosten keskellä. Päiväkoti ja koulu luovat yhdessä turvallisen, rauhallisen ja hyvinvointia edistävän kasvuympäristön sekä oppimisen polun taaperosta esiopetukseen ja perusopetuksen kuudenteen luokkaan saakka.

Päiväkodissamme vallitsee hyvä ilmapiiri. Sen ansiosta voimme tarjota lapsille pitkäaikaisia ihmissuhteita, koska ammattitaitoiset ja kokeneet työntekijät viihtyvät työyhteisössämme. Myönteinen, leikkisä, suvaitseva ja kannustava vuorovaikutus on toimintamme kulmakivi myös suhteessa lapsiin ja perheisiin.

Pedagogiikkamme vahvuus on sen monipuolisuus. Koulun läheisyys mahdollistaa liikuntasalin, areenan, puutyötilan, jääkiekkokaukalon, pururadan ja latujen käytön.  Päiväkodin monipuolinen piha yhdessä koulun pihan, luontopolun ja metsien kanssa muodostavat hyvät mahdollisuudet monenlaiseen tekemiseen ja liikkumiseen. Lapsen päivittäinen mahdollisuus liikkumiseen sisällä ja ulkona on meille tärkeää.

Kaikilla työntekijöillämme on yhteiset sopimukset ja näkemykset siitä, mitä hyvä päivä varhaiskasvatuksessa pitää sisällään ja ne asiat pyrimme toteuttamaan päivittäin. Oppimisen tukemiseksi ja rauhallisen ääniympäristön takaamiseksi toimimme pienryhmissä, mistä olemme saaneet vanhemmilta hyvää palautetta. Havainnoimme lasten kehitystä ja oppimista sekä tuemme sitä yksilöllisesti lapsen tarpeiden mukaan aina leikki-, tunne- ja vuorovaikutustaitojen oppimisesta taiteisiin, kielelliseen oppimiseen ja matematiikan perustaitoihin.

Aija Repo
Iisveden päiväkodin johtaja
Marja Matilainen
Iisveden päiväkodin varajohtaja
(1-3v.) Lilliputit
(3-5v.) Menninkäiset
Iisvesi Esiopetus
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta