Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Liikuntaneuvonta on maksutonta ja henkilökohtaista ohjausta. Se on tarkoitettu terveytensä kannalta liian vähän liikkuville ihmisille. Liikuntaneuvonta on tavoitteellinen ja vaiheittain etenevä prosessi, joka sisältää asiakkaan ja liikuntaneuvojan yhteisiä tapaamisia ja yhteydenottoja.

Liikuntaneuvonnan kesto on noin yksi vuosi. Vuoden aikana on seitsemän tapaamiskertaa. Osassa tapaamisista keskustellaan liikkumattomuuden syistä ja yritetään löytää niihin ratkaisuja. Lopuissa tapaamisissa liikutaan käytännössä ja haetaan monipuolisuutta sekä malleja liikkumiseen.

Tavoitteena on, että asiakas motivoituu liikkumaan itselleen mieluisalla tavalla, omaa terveyttään ja hyvinvointiaan edistäen.

Työikäisten liikuntaneuvonta on tarkoitettu 18-64 vuotiaille, jotka liikkuvat riittämättömästi oman terveytensä ja hyvinvointinsa kannalta.

Ikääntyneiden liikuntaneuvonta on suunnattu yli 64-vuotiaille, joiden liikkuminen on vähäistä. Ikääntyneiden liikuntaneuvonnan asiakkaan on kyettävä liikkumaan itsenäisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä!


Lisätiedot

Marko Savolainen
liikunnanohjaaja
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta