Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Suonenjoella toimii paljon erilaista toimintaa järjestäviä yhdistyksiä! Jos etsit harrastusta tai haluat tutustua yhdistysten toimintaa, löydät yhdistysten esittelyt alla olevan linkin takaa.

Kaupungin ja yhdistysten yhteistyö

Kaupungin ja yhdistysten yhteistyön tavoitteena on yhteisellä toiminnalla luoda toimintaa ja hyvinvointia kuntalaisille. Yhteistyö mahdollistaa paikallista kansalaistoimintaa ja kuntalaisten osallisuutta ja yhteisöllisyyttä. Yhteistyöllä toteutetaan kaupungin strategisia tavoitteita ja hyvinvointisuunnitelmaa.

Yhteistyön muodot

  1. Avustukset
  2. Tiloja yhdistystentoimintaan
  3. Tapahtumayhteistyö
  4. Viestintäyhteistyö
  5. Järjestökoordinaattorin toiminta

Järjestökoordinaattorin toiminta

Kaupungin järjestökoordinaattorina toimii vapaa-aikakoordinaattori

Niina Miilunpohja
vapaa-aikakoordinaattori

 Järjestökoordinaattori:

  • edistää kaupungin ja yhdistysten välistä yhteistyötä
  • edistää yhdistysten keskinäistä yhteistyötä
  • valmistelee yhdistysavustuksen päätöksentekoon ja hoitaa avustusten maksatuksen
  • pitää yllä yhdistysten toimittamien tietojen pohjalta yhdistyslistaa

Yhdistys voi olla yhteydessä yhdistyskoordinaattoriin avustuksiin ja yhdistysten tiloihin liittyvissä asioissa, miettiessänne tapahtumayhteistyötä kaupungin kanssa sekä muissa kaupungin ja yhdistyksen yhteistyötä koskevissa asioissa.

Tapahtumayhteistyö

Kaupungilla on yhdistysten kanssa tapahtumayhteistyötä muun muassa Voimaa vanhuuteen -toiminnassa sekä säännöllisesti yhteistyössä järjestettävissä yhteistapahtumissa kuten Vappu-juhlassa ja itsenäisyyspäivässä.

Jos olet kiinnostunut tapahtumayhteistyöstä kaupungin kanssa ole yhteydessä yhdistyskoordinaattoriin.

Viestintäyhteistyö

Näkyvyys

Kaupunki kannustaa yhdistyksiä tiedottamaan tapahtumistaan kaupungin tapahtumakalenterin kautta. Lisäksi kaupunki voi julkaista omissa sosiaalisen median kanavissaan yhdistysten toimintaan liittyviä päivityksiä.

Kaupunki tukee yhdistysten näkyvyyttä ylläpitämällä yhdistyslistaa. Yhdistyksen tiedot yhdistyslistalle voi toimittaa alla olevalla lomakkeella.

Järjestökirje

Kaupunki tiedottaa yhdistyksille järjestökirjeen kautta ajankohtaisista kaupungin sekä yhdistysten tapahtumista. Jos yhdistyksenne haluaa saada järjestökirjeeseen toisille yhdistyksille ilmoitettavia asioita, ole yhteydessä järjestökoordinaattoriin. 

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta