Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Suonenjoen kaupunki noudattaa julkisia hankintoja tehdessään hankintalakia. Lain yleiset oikeusperiaatteet ovat avoimuus, tasapuolisuus, syrjimättömyys ja suhteellisuus.

Kaikki Suonenjoen kaupungin hankinnat, jotka ylittävät hankintalaissa säädetyt kynnysarvot, kilpailutetaan julkisesti HILMA-palvelussa. HILMAssa on mahdollista asettaa hakuvahteja. Asettamalla palveluun hakuvahdin saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun Suonenjoen kaupunki kilpailuttaa tuotteita tai palveluita.

Suonenjoen kaupunki käyttää myös yhteishankintayksiköiden palveluita ja näiden kilpailuttamia sopimuksia, kun ko. sopimusta kilpailutettessa on erikseen siitä ilmoitettu. Halutessasi tuottamaan meille tuotteita tai palveluita, seuraa siis myös Sansia Oy:n kilpailutuksia.

Alle kynnysarvon jääviä hankintoja kilpailutamme voimassa olevan hankintaohjeemme mukaan. Pääsääntöisesti pyrimme lähettämään tarjouspyynnön vähintään kolmelle toimijalle. Ilman kilpailutusta ostamme tuotteita ja palveluita vain kun hankinnan arvo on vähäinen tai äärimmäisen kiireellisessä tapauksessa.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta