Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Kulttuuripalveluiden tehtävä on vastata yleiseen sivistyksen, tiedon ja virkistyksen tarpeeseen ja tukea taiteiden harrastusta sekä kotiseututyötä. Kulttuuripalvelut vastaavat kansallisten juhlatilaisuuksien järjestämisestä sekä tuottavat muita tapahtumia. Kulttuuripalvelut tekevät vahvasti yhteistyötä paikallisten yhdistysten ja toimijoiden kanssa kulttuurisisällön tuotannossa. Omaehtoista kulttuuritoimintaa tuetaan kulttuuripalveluiden kohdeavustuksilla.

Kulttuuripalvelut ylläpitää Kellarikalleriaa, kaupungin näyttely-, tapahtuma- ja kulttuuritilaa. Galleriassa on vaihtuvia näyttelyitä sekä tapahtumia ympäri vuoden. Tila soveltuu hyvin myös koulutus- ja kokouskäyttöön. Kulttuuripalvelut huolehtivat myös Suonenjoen museoista ja kotiseutuarkistosta sekä taidekokoelmista.

🎭 Haluatko pysyä mukana, mitä Suonenjoella tapahtuu? Ilmoittaudu kulttuurin postilistalle! Suonenjoen kaupungin kulttuuripalvelut tiedottaa alueen tapahtumista ja ajankohtaisista kulttuurikuulumisista noin kerran kuussa. Ilmoittaudu laittamalla sähköpostia osoitteeseen kulttuuri@suonenjoki.fi 🎭

Ajankohtaista

Ystävätoiminta
24.7.2024
Kaatron/Kyöpelin laavu
Kyläfestarit 27.07.2024 klo 12.00 – 17.00
27.7.2024
Myllykosken Kievari, Myllykoskentie 100, Suonenjoki
Ystävätoiminta
31.7.2024
Kaatron/Kyöpelin laavu
Ilmakuva Mansikkakarnevaalien lavasta ja yleisöstä.
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta