Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Hyvinvointi- ja harrastemessut kokoavat yhteen yli 40 näytteilleasettajaa!

Art Majahovi

Art Majahovin messuosastolla myynnissä Ensio Purasen kuvataidetta

BabyLumme

Vyöhyketerapeuttiset hoidot ja rentoutushetket Suonenjoella koko perheen hyvinvoinnin tueksi. Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta, -raskaushieronta , – synnytyksen käynnistelyhoito sekä raskauden jälkeiset post partum ajan hoidot.

EHYT ry

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry on asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka toimii valtakunnallisesti koko väestön parissa hyvinvoinnin ja terveiden elämäntapojen edistämiseksi. Työ ulottuu lapsista ja nuorista työ- ja eläkeikäisiin. Alkoholiin, tupakka- ja nikotiinituotteisiin sekä huumeisiin liittyvän ehkäisevän työn ohella ehkäisemme pelaamisesta syntyviä haittoja.

Eläkeliiton Suonenjoen yhdistys

Eterneco Ky

Eterneco – terveydelliset jalkojenhoidot sekä mieltä ja kehoa rentouttavat HYVE hoidot Suonenjoella.

Hyvinvointi Lumme

Koulutettu hieroja, kosmetologi, Brain Relief- hoitaja Pipsa Angelin. Hyvinvointikeskus Lumme on kodikas hoitola Suonenjoen keskustassa. Hoitolassa pääset nauttimaan kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnista mm. hieronnan, kasvohoidon, jalkahoitojen ja monien rentoutushoitojen myötä. Hoitola palvelee joustavasti sopimuksen mukaan viikon ympäri.

Hyvis-tiimi, Suonenjoen kaupunki

Suonenjoen kaupungin Hyvis-tiimi on hyvinvoinnin palveluien tiimi, johon on koottu työllisyyden, kotoutumisen, asumisneuvonnan sekä ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön ammattilaiset. Hyvis-tiimin tavoitat maanantaista perjantaihin klo 9-15 välillä ajanvarauksella.

Hyvis-tiimin esittely

Iisveden kiri

Iisveden kiri on toiminut jo vuodesta 1929 ja jatkaa vahvasti toimintaa Suonenjoella salibandyn parissa. Iisveden kiri liikuttaa n. 120 lasta ja aikuista Suonenjoella.

Instrumentarium Suonenjoki

Itsenäiset ihonhoitokonsultit Mary Kay

Maksuton ihonhoito- ja meikkineuvontapalvelu. Toimin itsenäisenä ihonhoitokonsulttina Mary Kayn tuotteilla ja olen juuri sinua varten, joka haluat helposti löytää itselle toimivat ihonhoitotuotteet ja kaipaat vinkkejä meikkaamiseen. Palvelut ovat täysin maksuttomia ja ne eivät velvoita sinua ostamaan mitään. Palvelut ovat niin yksityishenkilöille kuin yrityksille.

Kati Klinga oy

Kuopion konservatorio Suonenjoen toimipiste

Kuopion konservatorion Suonenjoen toimipiste on toiminut Suonenjoella jo 50 vuotta. Tarjoamme musiikin laajan oppimäärän perusopetusta, musiikin valmentavaa opetusta ja muskaria. Toimipisteessämme opiskelee reilu 160 opiskelijaa. Tervetuloa iloiseen musajoukkoomme!

Hakuajat ja ilmoittautuminen: www.kuopionkonservatorio.fi/hakeminen

Kristiina ja Kalevi Niskanen Ay

Onko terveys sinun tavoitteesi? Terveys ja hyvinvointi lähtee suolistosta ja puhtaasta tasapainoisesta kehosta. Koskaan ei ole liian myöhäistä alkaa hoitamaan omaa terveyttään! Laatu ratkaisee toimivuuden ja tuotteen turvallisuuden. Valitse luontaistuote, jonka alkuperästä ja turvallisuudesta voit olla aivan varma! Testaa itse ja Synergyn asiakkaana saat 90 päivän tyytyväisyystakuun! Tule tutustumaan niin kerron sinulle lisää!

Käsityöliike PoppaNalle

PoppaNallesta löydät laadukkaat langat neulontaan ja virkkaukseen sekä muut tarvikkeet monenlaisiin käsitöihin. Meiltä löytyy kattava valikoima myös trikookankaita ja ompelutarvikkeita. Palvelemme Suonenjoella osoitteessa Iisvedentie 3 sekä verkkokaupassa osoitteessa www.poppanalle.fi

www.poppanalle.fi

Liikunta- ja nuorisopalvelut, Suonenjoen kaupunki

Liikuntapalvelut järjestää kaupunkilaisille terveyttä ja hyvinvointia edistäviä liikuntapalveluita. Nuorisotoimi on suonenjokelaisten nuorten edunvalvontayksikkö. Se tukee nuorten tervettä kasvua ja kansalaisvalmiuksia luomalla toimintaedellytyksiä, tekemällä yhteistyötä sekä vaikuttamalla yhteiskunnalliseen päätöksentekoon.

Luxia Borealis

Henkinen yhteisö Suonenjoella, joka pyrkii omalla esimerkillään elämään todeksi uudenlaista rakkauden ja vastuun mallia ihmiskunnalle. Yhteisö jakaa tietoa henkisistä työmenetelmistä mm. kursseilla.

Mannerheimin lastensuojeluliitto Suonenjoen yhdistys

Paikallisyhdistys on perustettu 09.03.1924, vietämme 100v juhlavuotta. Yhdistyksenä tahdomme olla lasten, nuorten ja lapsiperheiden arjen asiantuntija, vapaaehtoistyön toteuttaja ja innovatiivinen kehittäjä sekä vaikuttaja. Tavoitteenamme on toimia yhdessä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi.

Mieli Sisä-Savon mielenterveys ry

Kansalaisjärjestönä myötävaikutamme Rautalammin, Suonenjoen, Tervon ja Vesannon kuntien väestön mielen hyvinvointiin vauvasta vaariin. Yhdistyksemme tärkeänä toiminnallisena tavoitteena onkin viestittää, että mielenterveys on taito, jota jokainen voi vahvistaa.

Naavataival

Naavataival tarjoaa: Monipuolista hevostoimintaa pienryhmissä, toiminta sopii kaikenikäisille eikä vaadi ennakkotaitoja. Toiminta yksilöidään asiakkaidemme toiveiden, taitojen ja tavoitteiden mukaan. Yksilö- ja pienryhmätuntien lisäksi tarjoamme myös päivä- ja yönylileirejä. Tervetuloa tutustumaan hevosystäviimme ja matalan kynnyksen hevosharrastukseen!

Nuorten Palvelu ry, Meidän kylän nuoret -hanke

Meidän kylän nuoret on Nuorten Palvelu ry:n hallinnoima kehittämishanke. Hankeaika on 1.6.2021 – 31.12.2024. Hankkeen tavoitteena on noin 16–29-vuotiaiden palvelujen ja yhteisöjen ulkopuolella olevien, yksinäisten tai muutoin haastavassa elämäntilanteessa olevien nuorten tavoittaminen ja tukeminen. Nuorille halutaan löytää heidän tarpeisiinsa sopivia yhteisöjä ja ihmissuhteita, joiden avulla heillä on mahdollisuus kiinnittyä mielekkääseen yhteisölliseen toimintaan. Tarkoituksenamme on myös hankkeen myötä luoda uusia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia esiin nousevien tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Hanke kohdistuu Pohjois-Savon maaseutumaisille haja-asutusalueille. Pilottialueina ovat Juankoski, Kaavi, Nilsiä, Suonenjoki, Tuusniemi ja Pielavesi.

Ompelimo helmiina

Trikoo ja raitapaidat, tyynyliinat. Myynnissä käsitöitä.

Opilion Oy

Monikäyttöiset ja muunneltavat suomalaisesta koivusta valmistetut Opilion design huonekalut ovat kuin koruja, jotka kruunaavat kodin sisustuksen. Älykkäästä valmistusmenetelmästä johtuen ne säästävät raaka-ainetta ja energiaa. Tuotetta muuntelemalla ne sopivat aina uusiin ympäristöihin, mikä lisää tuotteiden erilaisia käyttömahdollisuuksia ja siten pidentää tuotteiden elinkaarta. Opilion design kalusteet ovat hyvä ilmastoteko.

SAK Sisä-Savon Paikallisjärjestö ry

Sak:n Sisä-Savon paikallisjärjestö ry on perustettu v. 1946 ja sen tarkoituksena on yhteydenpito, edunvalvonta ja tiedotus jäsenyhdistystensä välillä sekä toteuttaa koulutusta ja virkistystoimintaa. Paikallisjärjestömme on pieni, mutta aktiivinen, joka on ylläolevien asioiden lisäksi järjestänyt erilaisia tapahtumia mm. koulutiedottamista, kierrätyspäiviä, hyväntekeväisyys tempauksia lasten, vanhusten ja heikompiosaisten hyväksi sekä ollut mukana hyvässä yhteistyössä Suonenjoen kaupungin ja muiden järjestöjen kanssa, esim. vapun ja hyvinvointimessujen järjestämisessä.

Sisä-Savon JHL

JHL Suomen suurin hyvinvointialojen liitto

Sisä-Savon Järvipelastajat

Sisä-Savon kansalaisopisto

Kansalaisopiston syyskausi alkaa pian. Tule tapaamaan meitä messuilla!

SOS-lapsikylä Kuopio

SOS-Lapsikylä etsii jatkuvasti uusia sijaisvanhempia ja tukiperheitä. Tarvitsemme sijaisvanhemmiksi turvallisia ja vakaita aikuisia, joilta löytyy sisua ja sydäntä tarjota koti huostaanotetulle lapselle. Tukiperheenä toimiessasi perheessäsi käy tukilapsi tai lapsia noin kerran kuukaudessa. Järjestämme säännöllisiä tukiperhe- ja sijaisvanhemmuusvalmennuksia. Messupisteellämme kerromme SOS-Lapsikylän sijaisperheenä ja tukiperheenä toimimisesta sekä SOS-Lapsikylän tarjoamasta tuesta. Tervetuloa kysymään ja keskustelemaan!

SPR Suonenjoen osasto

Suonenjoki-Seura ry

Suonenjoen Urheiluautoilijat SuonUa

Suonenjoen Urheiluautoilijat, se perinteinen autourheiluseura.

Suonenjoen Karjalaseura ry

Tulgua Terveh pagizema, sie pagized mie piä hevost! Suonenjoen Karjalaiset ovat kotoisin pääasiassa Impilahdelta, Suojärveltä ja Salmista, koska sotien jälkeen näiden paikkakuntien väestöä asutettiin Sisä -Savo seudulle. Sotien jälkeen tälle seudulle asettui n. 4500 karjalaista eli meidän seurankin jäsenissä on varmasti juuriltaan karjalaisia kaikkialta luovutetusta Karjalasta ja karjalaisia juuria on peräti 2,5 miljoonalla suomalaisella! Tule tutustumaan Karjalan kulttuuriin ja perinteisiin. Jaamme tietojamme asiasta mielellämme – ja ainahan karjalaisilla jutunjuurta riittää! Me jopa järjestämme tarinailtoja kulttuurin ja perinteiden säilyttämiseksi, eli ihan vaan jutellaan ja kerrotaan Karjalasta – juuristamme, ruuastamme, muistoistamme – omia ja vanhempiemme tarinoita kyllä riittää ! Tule tutustumaan ”Ojennuksest oppii, vahingost viisastuu !”

Suonenjoen Latu ry

Suonenjoen Latu on virkeästi toimiva latuyhdistys mansikkakaupungissamme. Toiminta-ajatuksena on innostaa suonenjokelaisia liikkumaan monipuolisesti luonnossa. Vuokraamme myös välineitä, esim. lumikenkiä, kajakkeja, maastopyöriä ja retkeilytarvikkeita.

Suonenjoen Sirkut ja Sotkat

Suonenjoen Sirkut ja Sotkat on paikallinen partiolippukunta. Toimintaa kouluikäisestä eteen päin vaikka koko elämän läpi kulkevaksi elämäntavaksi.

Suonenjoen seurakunta

Tanjan Taika

Hyvinvointi- ja kauneuspalvelut (mm. kasvohoidot, rentouttavat hoidot, ripsienpidennykset), erilaiset työpajat (unelmienkartat, itsetuntemus, käsityöt), luonnonkosmetiikka ja luonnolliset ravintolisät, käsityöt, kotipalvelu ja paljon kaikkea muuta ihanaa!

Tilkkukilta Mansikkamimmit

Olemme valtakunnallisen tilkkuyhdistys Finn Quilt ry:n alainen paikallinen kilta. Toimintamme tarkoitus edistää ja ylläpitää tilkkuilua vapaamuotoisesti viikottain syyskuusta toukokuuhun mukavassa seurassa.

Tmi Minna Puranen

Käsityötalo Harjulassa voi käydä kutomassa kangaspuilla omatoimisesti tai ohjatusti esim mattoja, villakankaita, pyyhkeitä jne. Myös loimen luonti palvelua ja kotikäyntejä loimen laittamiseen kudonta valmiiksi.

Tmi Rytsyretket

Rautalammin puutarhakerho ry

Relax Saunavihta & OICCU

Saunatuotteet ja paikallisen nuoren 4H-yrittäjän käsitöitä

Rivertech ry

Ropee

Värikäs kotimainen hyppynarupaja. Opastusta, valmennusta naruhyppelyn eri muotoihin; monipuoliset, kestävät, kotimaiset hyppynarutuotteet.

Rumpumatkat

Hoitavat voimakivet ja kivikorut sekä Hopeapuron korut

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta