Siirry sisältöön
Visit Suonenjoki

E-kirjat ovat tietokoneella tai mobiililaitteella luettavia tai kuunneltavia kirjoja. Kirjastojen e-kirjapalvelut ovat maksuttomia. Kirjautumiseen tarvitset kirjastokortin sekä oman henkilökohtaisen PIN-koodisi.

Biblio

Suonenjoen kaupunginkirjaston käytössä oleva e-kirjasto on nimeltään Biblio. E-kirjastosta voit löytää lukemista eri-ikäisille. Aineistoa löytyy sekä kauno- että tietokirjallisuuden puolelta. Kuukauden aikana voit lainata enintään neljä (4) e-kirjaa tai e-äänikirjaa.

Ellibs

Valtakunnallinen lasten ja nuorten digikokoelma tuo kotimaiset lasten ja nuorten ääni- ja e-kirjat kaikkien perheiden saataville – omalla kirjastokortilla vaikka kotisohvalta käsin. Kaikkien kirjastojen yhteinen kokoelma takaa, että samat kirjat ovat tarjolla kaikkialla Suomessa.
Android-, Huawei- ja iOS-laitteisiin voi maksutta ladata sovelluskaupoista Ellibs-sovelluksen, jonka kautta aineistoihin pääsee käsiksi omalla kirjastokortilla kirjautumalla. Aineisto on selattavissa, lainattavissa, varattavissa ja ladattavissa myös Ellibsin verkkokirjastossa.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta