Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

E-aineistoista löydät e-kirjat, e-äänikirjat ja elokuvien suoratoistopalvelun. E-kirjat/e-äänikirjat ovat tietokoneella tai mobiililaitteella luettavia tai kuunneltavia kirjoja. Elokuvia voit katsoa verkkoselaimen tai Cineast-sovelluksen kautta. Kirjaston e-aineistot ovat maksuttomia. Palvelujen käyttöön tarvitset vain kirjastokortin sekä kirjastosta saatavan PIN-koodin.

Biblio

Biblio-palvelusta ei saa enää uusia lainoja, aiemmin lainatut teokset
ovat käytettävissä 3.5. saakka.
Biblion tilalle avautuu kansallinen E-kirjasto 23.4.2024. 

E-kirjastosta löytyy e- ja äänikirjoja suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja
jonkin verran myös muilla kielillä sekä kotimaisia aikakauslehtiä.

Ellibs

Valtakunnallinen lasten ja nuorten digikokoelma tuo kotimaiset lasten ja nuorten ääni- ja e-kirjat kaikkien perheiden saataville – omalla kirjastokortilla vaikka kotisohvalta käsin. Kaikkien kirjastojen yhteinen kokoelma takaa, että samat kirjat ovat tarjolla kaikkialla Suomessa.
Android-, Huawei- ja iOS-laitteisiin voi maksutta ladata sovelluskaupoista Ellibs-sovelluksen, jonka kautta aineistoihin pääsee käsiksi omalla kirjastokortilla kirjautumalla. Aineisto on selattavissa, lainattavissa, varattavissa ja ladattavissa myös Ellibsin verkkokirjastossa.

Cineast

Cineast-palvelu on kirjaston oma digitaalinen elokuvakanava. Cineastin kautta voit katsoa elokuvia suoratoistona silloin kun se parhaiten sinulle sopii. Kuukauden aikana voit lainata enintään neljä (4) elokuvaa.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta