Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Työhyvinvointi palvelupakettimme tarjoavat useiden aktiviteetti vaihtoehtojen kautta yrityksille ja yhteisöille räätälöityjä virkistäytymis- ja rentoutumishetkiä. Aktiviteetti vaihtoehdoista voit räätälöidä ryhmällesi juuri teidän tarpeitanne ja toiveitanne mukailevan tyhy-päivän.

Tarvittaessa asiantunteva tiimimme auttaa sopivan päiväohjelman rakentamisessa. Voit jättää meille yhteydenottopyynnön halutessasi alla olevasta linkistä.

Yritys X saapuu 8-12 hengen työporukalla viettämään työhyvinvointi päivää liikuntakeskukselle. Päivän on suunniteltu kestämään klo 8-15. Päivän ohjelmarunko:

klo 8.00-9.00 kuntosalilla ohjattu tunti paikkaharjoitteluna

klo 9.15-11.00 liikuntasalissa seinäkiipeilyä ja sulkapallon peluuta

klo 11.10-12.00 lounas

klo 12.00-12:45 ravintoluento

klo 13.00-13.45 uimahalli, ohjattu vesijumppa

klo 13.45-14.00 vapaata uintia ja saunomista

Esimerkki hinta kyseiselle TYHY-päivälle: 45 € / henkilö, sisältää myös ruokailun.

Aktiviteettivaihtoehdot

Voit rakentaa seuraavista aiheista työhyvinvointipäivä kokonaisuuden tarpeidenne mukaan. Lisäksi on mahdollisuus tilata kevyt lounas, retkieväät, kahvitus tms.

Tehokas treeni suoritetaan kiertoharjoitteluna tai perinteisenä paikkaharjoitteluna. Harjoituksessa kuormitetaan monipuolisesti koko kehoa, hyödyntäen kuntosalilaitteita, vapaita painoja sekä kehon painoa. Ohjaaja antaa harjoituksen aikana aktiivisesti palautetta suoritustekniikoista.  

Toinen vaihtoehto on ottaa tutustuminen kuntosalilaitteisiin, jossa käydään rauhalliseen tahtiin ja tarkemmin kuntosalilaitteiden säätäminen sekä liikkeiden oikeat suoritustekniikat läpi.

Erilaisia pelejä, joihin jokaisen on helppo osallistua kuntoon tai taitotasoon katsomatta. Erinomainen vaihtoehto kohottamaan ryhmän yhteishenkeä. Voidaan toteuttaa ulkona tai sisällä.

Tehokas ja monipuolinen harjoitus, jossa käytetään oman kehon painoa sekä erilaisia välineitä.  Toiminnallisessa harjoittelussa harjoittelu ajatellaan liikkeen ja liikemallien kautta. Toiminnallinen harjoittelu harjoittaa kehoamme sille luonnolliseen tapaan, jossa useat lihakset toimivat saumattomassa yhteystyössä. Harjoituksessa kehitetään samalla kerralla useita ominaisuuksia kuten voimaa, nopeutta, kestävyyttä, liikkuvuutta, koordinaatiota ja tasapainoa. Toiminnallinen harjoitus soveltuu jokaiselle, liikkeitä voidaan varioida helposta vaikeaan siten, että jokainen saa taitotasolleen sopivan liikkeen.

InBody-mittauksella saat monipuolisen ja tarkan kuvan kehonkoostumuksesta.
Palvelu sisältää yksilölliset mittaukset sekä mittausten tulosten tulkinnan yhteisesti.

Kuntotesti tehdään polkupyöräergometrillä. Testi mittaa sydämen ja verenkiertoelimistön kuntoa. Testin perusteella asiakkaalle laaditaan liikuntaohjelma sykesuosituksien eri osa-alueille.

Liikuntahallissa on neljä väyläinen kiipeilyseinä.

Voit sisällyttää tyhy-päivään aktiviteettien väliin luennon tai ryhmäkeskustelun, jonka aiheena voidaan käsitellä esimerkiksi ravinto, kuntosaliharjoittelu, oma hyvinvointi, tavoitteiden asettelu ja jaksaminen. Sisällöt sovitaan tarkemmin tarpeen ja toiveiden mukaan.

Vesijumppa musiikin mukaan tapahtuvaa monipuolista liikuntaa vedessä, jossa voidaan käyttää välineitä tehostamaan liikkeitä. Vesijumppa voidaan suunnitella myös syvänveden jumpaksi, jolloin se tapahtuu kuntouintialtaalla juoksuvyötä tai vesijuoksukenkiä apuna käyttäen.
Vesijuoksu sananmukaisesti juoksua vedessä. Vesijuoksussa voidaan käyttää vyötärölle asetettavaa vesijuoksuvyötä tai vesijuoksukenkiä.

Liikutaan yhdessä musiikin tahtiin teidän toiveiden mukaisesti. Ohjatulla tunnilla voidaan harjoitella esimerkiksi lavatanssien perusaskelluksia ja zumbata lantiot vetreiksi. Räätälöidään yhdessä teille sopiva ja hauska tanssikokonaisuus.

Lintharjun Liikuntakeskuksen kahviossa loihditaan täyttävä ja runsas lounas tai välipalat energiatasapainon ylläpitämiseksi liikunnallisen päivän oheen tilauksesta. Kahviossa myydään suolaisia ja makeita herkkuja pieneen ja isoon nälkään myös suoraan tiskistä.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

Niina Miilunpohja
vapaa-aikakoordinaattori
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta