Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Kaupunki tulee yhdistysten toimintamahdollisuuksia tarjoamalla tiloja yhdistysten toimintaan keskustan alueella sekä tukemaan kylillä olevia kokoontumispaikkoja.

Toimintatilat yhdistyksille

Yhdistykset voivat käyttää toimintaansa maksuttomasti alla olevia tiloja.

Yrityspuisto Futuria

Yrityspuisto Futurialla (Jalkalantie 6) on yhdistysten käytössä esteetöntä toimintatilaa katutasossa, mitä yhdistykset voivat varata käyttöönsä järjestökoordinaattorin kautta:

Ravintolan kabinetti

  • on sopiva tila 35 henkilölle
  • sijaitsee päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Käytettävissäsi on dataprojektori, valkotaulu ja WiFi.
Futurian ravintolan kabinetti

Ravintolasali

  • Ravintolasaliin mahtuu toimimaan isokin toimijajoukko.

Lisäksi toisessa kerroksessa on käytettävissä:

Neuvottelutila kirjasto

  • kirjasto on avara tila 16–30 henkilölle.
  • sijaitsee päärakennuksen toisessa kerroksessa.
  • käytettävissäsi on dataprojektori, fläppitaulu, liitutaulu ja WiFi.
  • pöytätilaa on U-muotoisena 24 henkilölle ja luokkamuotoisena 30 henkilölle.

Yhdistystila Futurialla on uusi. Haluamme luoda siitä mahdollisimman toimivan yhdessä yhdistysten kanssa. Jos yhdistyksesi on kiinnostunut toimintatiloista futurialla, ole yhteydessä järjestökoordinaattoriin, jonka kanssa voitte katsoa tilojen toimivuutta ja säilytystilojen järjestämistä.


Koulujen tilat

Yhdistyksillä on mahdollisuus käyttää koulujen muita kuin liikuntatiloja maksuttomasti toimintaansa.

Kouluilta löytyy luokkamuotoista tilaa ja aulatilaa.

Koulujen tilojen käytöstä yhdistysten toimintaan voit olla yhteydessä järjestökoordinaattoriin.


Kellarikalleria

Kellarikallerian kahdessa näyttelysalissa on esillä vaihtuvia taide-, käsityö- ja muita näyttelyitä ympäri vuoden. Kellarikalleria sijaitsee Suonenjoen keskustassa, kirjastorakennuksen kellarikerroksessa (Olavi Leskisen katu 12). Tiloihin on esteetön pääsy kirjaston kautta hissillä.

Tila on varattavissa vapaina aikoina yhdistysten muuhun toimintaan järjestökoordinaattorin kautta. Tilojen varaaminen yhdistyksen toimintaan on maksutonta.


Nuorisotila

Nuorisotila on yhtenäiskoulun yhteydessä (Koulukatu 21). Tila on tarkoitettu nuorisotoimintaan. Tilaa voi kysyä nuorille suunnattuun toimintaan vapaina aikoina järjestökoordinaattorilta. Tila on yhdistysten käytössä maksuttomasti nuorisotoimintaan.


Yhdistyshintaiset tilat

Liikuntapaikat

Suonenjoella on erinomaiset tilat liikunnan harrastamiseen. Seurat voivat hakea liikuntavuoroja kaupungin liikuntasaleihin Lintharjun Liikuntakeskukselta tai miltä tahansa Suonenjoen kouluista.

Lintharjun liikuntakeskuksen kabinetti

Kabinetti on yhdistysten käytössä yhdistyshintaan. Kabinetissa on kokousvarustelu 16 henkilölle. Tilassa olevat pöydät ovat siirreltäviä ja niitä voi yhdistellä toisiinsa käyttötarkoituksen mukaan. Käytössäsi on iso näyttö, johon voit liittää kannettavan tietokoneen. Tila on esteetön.

Hinnoittelu ja varausohjeet löytyvät alla olevasta linkistä.

Futurian Auditorio

Auditoriossa on tilaa 150 henkilölle. Auditorio sijaitsee Futurian päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Käytettävissäsi on tietokone, tykki, mikrofonit ja kaiuttimet, striimauslaitteet, piano, liitutaulu, fläppitaulu ja WiFi.

Ole yhteydessä järjestökoordinaattoriin.


Kylillä olevien toimintapaikkojen tukeminen

Tavoitteena on, että kylillä löytyisi toimintatila, jossa paikalliset yhdistykset voivat järjestää toimintaa. Kyläyhdistykset voivat hakea kylätalon toimintaan kylätoiminnan avustusta. Jos kylällä ei ole kyläyhdistyksen taloa, niin avustus voidaan myöntää myös muulle yhdistysten käytössä olevalle yhdistyksen omistamalle tilalle.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta