Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Liikuntahallissa on mahdollista järjestää mm. lentopallon, futsalin ja salibandyn kansallisen tason pelejä sekä erilaisia tapahtumia.

Sali on jaettavissa kolmeen eri lohkoon, ja käytettävissä on neljä pukuhuonetta. Katsomokapasiteetti on noin 200 paikkaa.

Tilan varaajalla on oikeus käyttää salista löytyvää liikuntaväline- ja harrastuskalustoa. Siihen kuuluu mm. verkkoja ja palloja lentopallon, futsalin, sulkapallon, salibandyn ja koripallon pelaamiseen. Mailat tulee kuitenkin olla omasta takaa tai voit vuokrata ne kahviosta. Kahviossa on vuokralla sulkapallo-, sähly-, pickleball- ja pingismailoja asiakaspalvelupisteen auki ollessa.

Tilassa on esteetön LE-katsomo, johon on pääsy hissillä. Henkilökunta avustaa tarvittaessa. Liikkujilla on esteetön pääsy pukuhuoneisiin pääoven kautta. Salin käytössä on kaksi esteetöntä pukuhuonetta, joista saa lisätietoa henkilökunnalta.

Tapahtumakäyttöön salissa on valot, äänentoisto, lisätuoleja ja koottava esiintymislava. Tapahtumaa suunniteltaessa olethan yhteydessä vapaa-aikakoordinaattoriin tai hallimestariin.

Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen ja hänellä tulee olla suomalainen henkilötunnus tai y-tunnus.

Liikuntavuorojen hinnasto

Yksi vuoro = 1,5 tuntia

  • Koko sali 35 € / vuoro
  • Kaksi lohkoa 25 € / vuoro
  • Yksi lohko 15 € / vuoro

Tapahtumien hinnasto

Varauksen kesto on 8 h sisältäen kabinetin käytön tapahtuman ajaksi. Kabinetti on varattava erikseen.

  • Paikallinen toimija 150 €
  • Ulkopaikkakuntalainen seura tai yhdistys 410 €
  • Kaupallinen toimija +24 % alv. 650 €
  • Kaupallinen toimija +24 % alv. 900 € (sis. äänentoisto, tuolit, 1 henkilön työpanos. Mahdolliset lisähenkilöt laskutetaan erikseen.)
  • Tapahtuman varaus tehtävä vähintään seitsemän (7) arkipäivää ennen tapahtumaa.

Varauskalenteri

Salin varauskalenterista voit tarkistaa tilan käyttömahdollisuuden haluamallesi ajalle ja tehdä varauksen. Koko salin varausta tehdessäsi varmistathan että kaikki lohkot (A, B, C) ovat vapaana.

Yhteystiedot

Niina Miilunpohja
vapaa-aikakoordinaattori
Mauri Suikkanen
hallimestari
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta