Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Vaihe 1: Taustatiedon kerääminen

Mahdollisuus vinkata aiheeseen liittyvästä hyvästä ennakointimateriaalista tai esittää toiveita siitä, millaisia asioita tulevaisuuden näkymistä olisi hyvä selvittää.

Tavoitteena on löytää erilaista ennakointiaineistoa, jonka pohjalta saadaan tilastotietoa tai muuta tulevaisuutta ennakoivaa tietoa, joka auttaa hahmottamaan mille Suonenjoki voisi näyttää vuonna 2040.

Kysely on auki 6.3.-30.4.2024. Suonenjoen kirjastolla (Olavi Leskisen katu 12) voi vastata kyselyyn myös paperilomakkeella.

Vaihe 2. Miten megatrendit vaikuttavat Suonenjokeen? Mille Suonenjoki näyttää 2040?

Tavoitteena on luoda yhteistä näkemystä siitä, millaisia muutoksia meillä on kohdattavan, miten ne mahdollisesti vaikuttavat Suonenjokeen ja mille Suonenjoki näyttäisi vuonna 2040.

Kuntalaisia kuullaan visiotyöskentelyssä kuntalaisille suunnatuissa tapahtumissa ja digitaalisten sovellusten kautta.

Aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

Vaihe 3. Millaisia palveluita kaupunki tuottaa 2040? Miten kaupunki toimii? Mitä strategian valmistelussa pitää huomioida?

Muodostetun tulevaisuuskuvan pohjalta mietitään mitä tämä tarkoittaa kaupunkiorganisaation toiminnalle, tavoitteille ja eri palveluille.

Kuntalaisia kuullaan visiotyöskentelyssä kuntalaisille suunnatuissa tapahtumissa ja digitaalisten sovellusten kautta. Aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta