Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Hyvinvointi- ja harrastemessut järjestetään jälleen Lintharjun Liikuntakeskuksella lauantaina 10.8.2024 klo 10.00-14.00. Elomarkkinat järjestetään messujen yhteydessä liikuntakeskuksen ulkotiloissa klo 9-14.

Hyvinvointi- ja harrastemessut järjestetään Suonenjoella 10.8.2024.

Hyvinvointi- ja harrastemessut tarjoavat saman katon alla laajan katselmuksen Suonenjoen ja lähialueen harrastusmahdollisuuksista sekä hyvinvointia tukevista palveluista. Lisäksi messuilla kävijä pääsee inspiroitumaan luentojen sekä paneelikeskusteluiden merkeissä unohtamatta esittävän taiteen tarjoamia viihde elämyksiä. Messualueella vierailu on kävijöille maksutonta.

Eikä siinä vielä kaikki! Suonenjoen torilla elokuussa tuttuun tapaan järjestettävät elomarkkinat siirtyvät vuonna 2024 hyvinvointi- ja harrastemessujen yhteyteen liikuntakeskuksen piha-alueelle tuoden mukanaan vilkasta markkina- ja messutunnelmaa myös liikuntakeskuksen ympärille.

Tavoitteena on jatkaa kestävää ja vankkaa tapahtumaperinnettä kehittämällä konseptia kestämään yli muuttuvien trendien ja palvelemaan näin alueen elinkeinoelämää sekä asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä. Tule siis esittelemään tulevan kauden hitit ja koukuta uudet asiakkaat mukaan yhteisölliseen toimintaan!

Hyvinvointi- ja harrastemessujen järjestäjänä toimii Suonenjoen kaupunki. Yhteistyökumppaneina tapahtuman järjestelyissä SAK Sisä-Savon paikallisjärjestö, Ehyt ry sekä elomarkkinat.

Näytteilleasettajalle

Tule rakentamaan oma messuosastosi hyvinvointi- ja harrastemessuille! Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislinkit löydät tältä sivulta.

Näytteilleasettajaksi messuille

Iltaohjelma

Hyvinvointi- ja harrastemessupäivän päättää laulaja-lauluntekijä Iltan keikka. Keikan showtime kello 18:00. Liput ennakkoon myy 9.7. alkaen liikuntakeskus ja Tiketti.fi

Tutustu tästä iltaohjelmaan

Näytteilleasettajat

Hyvinvointi- ja harrastemessuille on ilmoittautunut yli 40 näytteilleasettajaa! Voit tutustua etukäteen millaisia toimijoita messuilla on paikalla.

Tutustu näytteilleasettajiin

Lisätietoja antaa

Jenni Könönen
viestintä- ja tapahtumakoordinaattori
Nina Pyykönen
asiakaspalveluvastaava
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta