Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Kaupunki tukee yhdistysten toimintaa:

  • kohdeavustuksissa nuoriso-, liikunta-, kulttuuri- ja kansalaistoimintaan
  • suurtapahtuma-avustuksella
  • kylätoiminnan avustuksella
  • muulla kaupunginhallituksen avustuksella.

Lisäksi yhdistykset voivat hakea kaupungin kanssa strategista tai näkyvyys kumppanuutta.

Kaupunki tukee myös yhdistysten toimintaan lasten ja nuorten kesätoiminnan lisäämiseksi kerhotoiminnan, päiväleiritoiminnan järjestämisessä ja liikennepuistotoiminnassa.

Lisäksi kaupunki voi palkita menestyneitä urheilijoita.

Avustusohjeet ja kuvaukset avustusmuodoista

Tarkemmat kuvaukset avustusmuodoista, hakemisesta, avustusten myöntämisestä ja maksatuksesta löydät alla olevasta Suonenjoen kaupungin yhdistysyhteistyön ja avustustoiminnan yleiset periaatteet liitteestä.

Avustusten hakeminen

Seuraavat avustukset haetaan 31.8.2024 mennessä:
kulttuuri-, nuoriso-, liikunta- ja kansalaistoiminnan kohdeavustukset

TÄYDENNYSHAKU: Nuorisopalveluiden avustuksia ensimmäisellä kierroksella jakamatta, kaupunginhallitus julistaa haettavaksi avustuksen haettavaksi uudessa haussa lapsille ja nuorille kohdennetun toiminnan tukemiseksi.

Jos viimeinen hakupäivä sattuu viikonlopulle, paperisen hakemuksen voi jättää seuraavana arkipäivänä kello 14.00 mennessä. Myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Avustuksia haetaan sähköisillä hakemuslomakkeilla. Hakemus voidaan tehdä myös kaupungin sivuilta tulostettavalla lomakkeella, joka täytetään ja palautetaan kaupungin kirjaamoon.

Hakijan on hyvä perehtyä ennen hakemuksen jättämistä Suonenjoen kaupungin yhdistysyhteistyön ja avustustoiminnan yleiset periaatteisiin.

Avustus haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella, joka löytyy alta. Hakemus voidaan tehdä myös kaupungin sivuilta tulostettavalla lomakkeella, joka täytetään ja palautetaan kaupungin kirjaamoon.

Tarvittaessa yhdistys voi ladata tulostettavan avustushakemuksen alta. Paperinen hakemus toimitetaan hakuajan loppuun mennessä joko:

  • Suonenjoen kaupungin infoon, Keskuskatu 3
  • postilla Suonenjoen kaupunki, PL 13, 77601 Suonenjoki
  • skannattuna sähköpostilla (voi käyttää vain jos ei sisällä henkilötunnusta) kirjaamo@suonenjoki.fi

Avustusten hakemisen tuki

Avustusmuotoja on uusittu. Jos yhdistyksenne miettii mitä avustuksia se voisi hakea ja kaipaatte apua hakemuksen tekemiseen, niin hyödyntäkää avustusinfot.

Avustusinfossa järjestökoordinaattori avustaa yhdistyksiä avustushakemusten tekemisessä. Infot järjestetään Lintharjun liikuntakeskuksen kabinetissa.

Uudet info ajat ilmoitetaan myöhemmin.

Voit tulla paikalle sinulle sopivana infoaikana ja järjestökoordinaattori katsoo kanssasi hakemuksen tekemistä.

Avustuksen maksatus

Avustukset tulee hakea maksatukseen kuluvan vuoden joulukuun 15. päivään mennessä.

Avustuksen saamisen näkyminen

On hyvän tavan mukaista mainita ja tuoda esiin avustuksen myöntäjä avustuksella toteutettavan toiminnan tiedotuksessa ja siihen liittyvissä julkaisuissa. Maininta voi olla kirjallinen tai logon käyttäminen.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta