Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Sisäänkäynti torilta Keskuskatu 3:n toimistoihin

Kiinteistö Oy Suonenjoen Vuokratalot

Kaupungin omistamana yhtiönä Kiinteistö Oy Suonenjoen Vuokratalot pystyy tarjoamaan turvallisia ja pitkäaikaisia koteja. Meiltä kannattaa kysyä asuntoa myös lyhytaikaisempaan tarpeeseen.

Yhtiö omistajaa ja ylläpitää 28 kohdetta Suonenjoen ja Iisveden taajamissa.

Kaikkien kohteidemme ollessa aravarajoitusten alaisia, asukasvalinnan perusteena on asunnon tarve ja hakijan tulot ja varallisuus. Kiireellisimpiä asunnonhakijoita ovat paikkakunnalle työn vuoksi muuttavat, erityisen hankalassa elinoloissa elävät lapsiperheet ja asunnottomat sekä itsenäistyvät täysi-ikäiset nuoret. Kaikilla on kuitenkin mahdollisuus hakea Kiinteistö Oy Suonenjoen Vuokratalojen kohteisiin asukkaaksi. Hakijalle sivulta löydät tietoja hakemisesta ja kohdekuvaukset.

Vuokranmääritys

Vuokrat ja muut perittävät korvaukset määritellään omakustannusperiaatteella, eikä yhtiön tarkoituksena ole tuottaa voittoa. Vuokralla katetaan kohteiden rakentamisesta ja ylläpidosta, hallinnosta ja huollosta sekä korjaamisesta aiheutuvat kulut. Vuokrista ja käyttökorvauksista päättää yhtiön hallitus vuosittain.

Hallinto

Kiinteistö Oy Suonenjoen Vuokrataloilla on hallitus, jonka kaksi jäsentä ovat asukkaiden keskuudestaan ehdottamia. Hallitus 27.4.2023 lukien:

Leena Tuppura Hallituksen puheenjohtaja
Marko Pentikäinen varapuheenjohtaja
Pasi Raatikainen jäsen
Anja Lehtonen jäsen
Terho Sikanen jäsen
Lauri Änäkkälä jäsen

Asukastoiminta

ARA rajoitusten alaisissa vuokrataloissa tulee soveltaa asukasdemokratiaa.

Asukasdemokratia tarkoittaa sitä, että asukkailla on oikeus saada tietoja talon kunnosta, hoidosta ja taloudenpidosta ja osallistua mm. talousarvion valmisteluun. Yhtiö kutsuu vuosittain asukaskokouksen koolle. Kokouksessa asukkaat voivat muodostaa asukastoimikunnan tai toimikuntia, joille yhtiön hallitus lausuntopyynnöt osoittaa.

Asukkaat voivat monin muinkin tavoin vaikuttaa omaan asumiseensa, sen hintaan ja viihtyvyyteen. Yhtiön edustajat keskustelevat mielellään asukkaiden kanssa kehitysideoista.

Yhteydenpitokanavina on perinteisten tiedotteiden ja puhelinkeskustelujen lisäksi sähköiset asiointikanavat, kuten sähköposti, lomakkeet nettisivuilla ja yhtiön somekanava.

Laskutusohjeet

Kiinteistö Oy Suonenjoen Vuokratalot vastaanottaa laskuja sähköisesti. Toivomme, että laskut lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuina.

Verkkolaskuosoite: 003705072599
Verkkolaskuoperaattori: Maventa Oy (operaattoritunnus): 003721291126

Mikäli ette vielä lähetä verkkolaskuja, tulee laskut lähettää ensisijaisesti PDF-formaatissa sähköpostilla osoitteeseen:
asuntotoimisto@suonenjoki.fi

Paperilaskut pyydämme osoitteella:
Kiinteistö Oy Suonenjoen Vuokratalot
PL 13
77601 Suonenjoki

Laskuissa on mainittava tavaran tai palvelun toimitusosoite ja tilaajan nimi, jotta lasku voidaan kohdentaa oikein. Muut vaadittavat tiedot ovat lähettäjän nimi ja yhteystiedot, y-tunnus, laskun päiväys ja –numero, eräpäivä, viitenumero, laskun summa ja alv.
Kiinteistö Oy Suonenjoen Vuokratalot ei sovella rakentamispalveluiden käännettyä arvonlisäverojärjestelmää.

Tietosuoja

Noudatamme Suonenjoen kaupungin tietosuoja- ja tietoturvapolitiikkaa.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta