Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Liikenneturvallisuus on kaikkien yhteinen asia. Kaupunki osaltaan vaikuttaa liikenneturvallisuuteen ylläpitämällä liikenneympäristöä, viestimällä ja kouluttamalla. Jokainen tienkäyttäjä on omalla toiminnallaan vastuussa yhteisestä liikenneturvallisuudesta.

Liikenneturvallisuustyöryhmä

Suonenjoen kaupungin liikenneturvallisuustyötä koordinoi ja edistää poikkihallinnollinen liikenneturvallisuustyöryhmä. Liikenneturvallisuustyöryhmässä on edustajat kaupungin eri yksiköistä sekä Pohjois-Savon ELY-keskukselta, Liikenneturvasta, poliisista ja pelastuslaitokselta. Liikennetyöryhmä kokoontuu kaksi kertaa vuodessa.

Työryhmän toiminta on ennen kaikkea koordinoivaa: konkreettisten toimien suunnittelua, liikenneturvallisuuteen liittyvää viestintää, liikenneturvallisuustilanteen seurantaa jne. Työryhmän toiminnassa painopiste on liikennekasvatuksessa ja viestinnässä sekä eri hallintokuntien päivittäisessä liikennekasvatustyössä eri ikäryhmien parissa. Myös liikenneympäristön turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä käsitellään tarpeen mukaan.

Hanna-Riikka Kleemola
kuntatekniikan päällikkö
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta