Siirry sisältöön
Visit Suonenjoki
Lintharjun Liikuntakeskus.
Lintharjun Liikuntakeskus

Lintharjun Liikuntakeskus on valmistunut vuonna 2021 ja tarjoaa upeat puitteet monenlaiselle harrastamiselle. Uimahalli ja kuntosali palvelevat liikkujia monipuolisesti, ja kolmeen lohkoon jaettava liikuntahalli mahdollistaa kansallisen tason pelit. Kahvion palveluista voi nauttia liikkumisen lomassa Liikuntakeskuksen aukioloaikoina. Liikuntakeskuksen kabinetti on varattavissa ryhmille ja yksityiseen käyttöön kokoustilaksi ja pienten tilaisuuksien järjestämiseen.

Kabinetti

Kokouksiin ja pieniin tilaisuuksiin sopiva tila on aivan liikuntakeskuksen aulapalveluiden äärellä. Kokousvarustelu kabinetissa on 16 henkilölle. Kahvitkin tilaa näppärästi viereisestä kahviosta.

Lue lisää kabinetista

Kuntosali

Kuntosali palvelee määrä- ja vuosirannekkeellisia asiakkaita joka päivä klo 6.00-22.00

Lue lisää kuntosalista

Liikuntahalli

Liikuntahalli soveltuu monenlaiseen harrastamiseen, urheilutapahtumiin, konserttien ja messujen järjestämiseen sekä moneen muuhun yleisötapahtumaan. Kysy tarvittaessa lisää liikuntakeskuksen henkilökunnalta.

Lue lisää liikuntahallista

Uimahalli

Uimahalli on arkisin auki klo 11.00-20.00 ja kesäkuusta heinäkuuhun viikonloppuisin suljettu. Allasalue sulkeutuu puolituntia ennen hallin sulkemisaikaa. Altailla viihtyy niin lapset, kuntouimarit kuin myös ihan vain nautiskelemaan tulevat.

Lue lisää uimahallista

Kahvio / aulapalvelut

Aulapalveluista löytyvät lipunmyynnin lisäksi kahvio ja matkailuinfo. Kahviosta nappaa niin suolaiset kuin makeat herkut mukaan tai paikan päällä nautittavaksi.

Kahvio
Lintharjun Liikuntakeskuksen parkkitilat

Perjantaina 2.6. uimahalli aukeaa aikaisintaan klo 13

Aukaisun edellytyksenä on vesinäytteiden tuloksissa toimenpiderajan alittava legionellapitoisuus. Tulokset 25.5. otetuista kontrollinäytteistä saadaan aikaisintaan 2.6. Mikäli pitoisuus on kontrollinäytteiden tuloksissa yli toimenpiderajan torjunta toimista huolimatta, aloitetaan uimahallin huoltotauko välittömästi.

Uimahalli palvelee normaalisti 30.5.-1.6. klo 11-20

Kesän 2023 poikkeavat aukioloajat

Kesäkauden 1.6. alkaen liikuntakeskus on suljettu kaikki viikonloput heinäkuulle saakka. Kuntosali palvelee määrä- ja vuosikorttilaisia läpi kesän normaalisti.

  • 22.6. avoinna klo 11-18
  • 23.-25.6. juhannus, SULJETTU
  • 26.6.-16.7. uimahalli SULJETTU, kahvio ja info avoinna ma-pe klo 12-19
  • 15.7. kahvio / info avoinna klo 9-16

Uimahalli on kesällä suljettu 23.6.-16.7. huoltotauon ajan. Kahvio, matkailuinfo ja kuntosalin lipunmyynti palvelevat lyhennetyllä aukioloajalla (ma-pe klo 12-19) myös huoltotauon aikana.

Kabinetti ja liikuntahalli on varattavissa ryhmä ja yksityiskäyttöön myös huoltotauon aikana. Tarkista vapaat ajat liikuntahallin ja kabinetin sivuilta.

Kassa ja kahvio

Kassa Lintharjun Liikuntakeskus
041 731 1515
Nina Pyykönen
asiakaspalveluvastaava
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta