Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Lintharjun Liikuntakeskus.
Lintharjun Liikuntakeskus

Lintharjun Liikuntakeskus on valmistunut vuonna 2021 ja tarjoaa upeat puitteet monenlaiselle harrastamiselle. Uimahalli ja kuntosali palvelevat liikkujia monipuolisesti, ja kolmeen lohkoon jaettava liikuntahalli mahdollistaa kansallisen tason pelit. Kahvion palveluista voi nauttia liikkumisen lomassa Liikuntakeskuksen aukioloaikoina. Liikuntakeskuksen kabinetti on varattavissa ryhmille ja yksityiseen käyttöön kokoustilaksi ja pienten tilaisuuksien järjestämiseen.

Tiedotteet liikuntakeskuksen asiakkaille

Kesän 2024 aukioloajat (voimassa 3.6.-11.8.2024)

Uimahalli avoinna

Ti-pe klo 11-20, la klo 12-19, su-ma SULJETTU

Aamu-uinti tiistaisin ja torstaisin klo 6-8 20.6. asti. Huoltotauon jälkeen (11.7. alkaen) aamu-uinti vain torstaisin klo 6-8.

Asiakaspalvelu ja kahvio avoinna

ti-pe klo 9-20, la klo 12-19, su-ma SULJETTU

Kuntosali palvelee asiakkaita ympäri vuoden sarja- ja vuosirannekkeilla klo 6-21 (salilta poistuttava klo 22 mennessä)

Ma 12.8.2024 alkaen liikuntakeskus avoinna normaalisti maanantaista sunnuntaihin.

Uimahalli

Uimahalli on arkisin auki klo 11.00-20.00 ja viikonloppuisin klo 12.00-19.00. Allasalue sulkeutuu puolituntia ennen hallin sulkemisaikaa. Altailla viihtyy niin lapset, kuntouimarit kuin myös rentoutujat.

Lue lisää uimahallista

Kuntosali

Kuntosali palvelee määrä- ja vuosirannekkeellisia asiakkaita joka päivä klo 6.00-22.00

Lue lisää kuntosalista

Kabinetti

Kokouksiin ja pieniin tilaisuuksiin sopiva tila on aivan liikuntakeskuksen aulapalveluiden äärellä. Kokousvarustelu kabinetissa on 16 henkilölle. Kahvitkin tilaa näppärästi viereisestä kahviosta.

Lue lisää kabinetista

Liikuntahalli

Liikuntahalli soveltuu monenlaiseen harrastamiseen, urheilutapahtumiin, konserttien ja messujen järjestämiseen sekä moneen muuhun yleisötapahtumaan. Kysy tarvittaessa lisää liikuntakeskuksen henkilökunnalta.

Lue lisää liikuntahallista

Kahvio / asiakaspalvelupiste

Asiakaspalvelupiste avoinna arkisin klo 9.00-20.00 ja viikonloppuisin klo 12.00-19.00. Kahviosta voit ostaa suolaisia ja makeita herkkuja isoon ja pieneen nälkään.

Lue lisää kahviosta

Keho ja mieli

Kaupungin liikuntapalvelut tuottavat liikuntakeskuksella monipuolisia hyvinvointia ja liikuntaa tukevia palveluita kehonkoostumusmittauksista ja hyvinvointivalmennuksiin.

Lue lisää tuki palveluista

Ryhmäliikunta

Lintharjun Liikuntakeskuksella järjestetään monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja lyhyt kursseina ja ympäri vuoden vakiovuoroilla.

Ryhmäliikunta

Pysäköinti Liikuntakeskuksella asioidessa

Lintharjun Liikuntakeskuksen parkkitilat

Löytötavaralaki (26.8.1988/778) määrittää Suomessa julkisista tiloista löytyneiden löytötavaroiden talteen ottamista ja käsittelyä.

Lain nojalla Lintharjun Liikuntakeskus säilyttää vähäarvoisia laitoslöytöjä aulan löytötavarakaapissa ja arvokkaita lukittavassa tilassa. Löytötavarakaappi tyhjennetään joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona.

Vähäarvoisia tavaroita (arvo alle 20 €) säilytetään kaapista poistamisen jälkeen varastossa seuraavaan tyhjennyspäivään saakka, jolloin hyväkuntoiset vaatteet ja jalkineet yms käyttökelpoinen tavara lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, loput viedään kierrätykseen.

Arvokkaat tavarat kuten avaimet, kellot yms yli 20 € arvoiset löytötavarat toimitetaan löytötavarasäilytykseen Itä-Suomen poliisilaitoksen Suonenjoen toimipisteeseen joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Poliisin toimipisteiden aukioloajat löydät osoitteesta https://poliisi.fi/ita-suomen-poliisilaitos-toimipisteet.

Syksyn 2023 löytötavarakaapin tyhjennys päivät ovat 6.9., 4.10., 1.11. ja to 7.12.

Kevään 2024 tyhjennyspäivät ovat 3.1., 7.2., 6.3., 3.4. ja to 2.5.

Löytötavaroita voi tiedustella kassalta p. 041 731 1515.

Kassa ja kahvio

Kassa Lintharjun Liikuntakeskus
Nina Pyykönen
asiakaspalveluvastaava
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta