Siirry sisältöön
Visit Suonenjoki
Lintharjun Liikuntakeskus.
Lintharjun Liikuntakeskus

Lintharjun Liikuntakeskus on valmistunut vuonna 2021 ja tarjoaa upeat puitteet monenlaiselle harrastamiselle. Uimahalli ja kuntosali palvelevat liikkujia monipuolisesti, ja kolmeen lohkoon jaettava liikuntahalli mahdollistaa kansallisen tason pelit. Kahvion palveluista voi nauttia liikkumisen lomassa Liikuntakeskuksen aukioloaikoina. Liikuntakeskuksen kabinetti on varattavissa ryhmille ja yksityiseen käyttöön kokoustilaksi ja pienten tilaisuuksien järjestämiseen.

Tiedotteet liikuntakeskuksen asiakkaille

Kauden 2023-2024 ryhmäliikuntatunnit alkavat viikolla 37 (11.9. alkaen), jolloin arkipäivisin kuntosali ja monitoimiallas voivat olla varattu. Varatuilla vuoroilla ulkopuolisilta käyttäjiltä on tilaan pääsy estetty.

Tarkista kuntosalin ja monitoimialtaan varatut vuorot tilojen omilta sivuilta.

Liikuntapalvelut

Kaupungin liikuntapalvelut tuottavat liikuntakeskuksella monipuolisia hyvinvointia tukevia palveluita kehonkoostumusmittauksista ja ryhmäliikuntatunteihin.

Lue lisää liikuntapalveluista

Kabinetti

Kokouksiin ja pieniin tilaisuuksiin sopiva tila on aivan liikuntakeskuksen aulapalveluiden äärellä. Kokousvarustelu kabinetissa on 16 henkilölle. Kahvitkin tilaa näppärästi viereisestä kahviosta.

Lue lisää kabinetista

Kuntosali

Kuntosali palvelee määrä- ja vuosirannekkeellisia asiakkaita joka päivä klo 6.00-22.00

Lue lisää kuntosalista

Liikuntahalli

Liikuntahalli soveltuu monenlaiseen harrastamiseen, urheilutapahtumiin, konserttien ja messujen järjestämiseen sekä moneen muuhun yleisötapahtumaan. Kysy tarvittaessa lisää liikuntakeskuksen henkilökunnalta.

Lue lisää liikuntahallista

Uimahalli

Uimahalli on arkisin auki klo 11.00-20.00 ja viikonloppuisin klo 12.00-19.00. Allasalue sulkeutuu puolituntia ennen hallin sulkemisaikaa. Altailla viihtyy niin lapset, kuntouimarit kuin myös rentoutujat.

Lue lisää uimahallista

Kahvio / asiakaspalvelupiste

Asiakaspalvelupisteestä löytyy lipunmyynnin lisäksi kahvio ja matkailuinfo. Kahviosta nappaa niin suolaiset kuin makeat herkut mukaan tai paikan päällä nautittavaksi.

Lue lisää kahviosta
Lintharjun Liikuntakeskuksen parkkitilat

Löytötavarat

Löytötavaralaki (26.8.1988/778) määrittää Suomessa julkisista tiloista löytyneiden löytötavaroiden talteen ottamista ja käsittelyä.

Lain nojalla Lintharjun Liikuntakeskus säilyttää vähäarvoisia laitoslöytöjä aulan löytötavarakaapissa ja arvokkaita lukittavassa tilassa. Löytötavarakaappi tyhjennetään joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona.

Vähäarvoisia tavaroita (arvo alle 20 €) säilytetään kaapista poistamisen jälkeen varastossa seuraavaan tyhjennyspäivään saakka, jolloin hyväkuntoiset vaatteet ja jalkineet yms käyttökelpoinen tavara lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, loput viedään kierrätykseen.

Arvokkaat tavarat kuten avaimet, kellot yms yli 20 € arvoiset löytötavarat toimitetaan löytötavarasäilytykseen Itä-Suomen poliisilaitoksen Suonenjoen toimipisteeseen joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Poliisin toimipisteiden aukioloajat löydät osoitteesta https://poliisi.fi/ita-suomen-poliisilaitos-toimipisteet.

Syksyn 2023 löytötavarakaapin tyhjennys päivät ovat 6.9., 4.10., 1.11. ja to 7.12.

Kevään 2024 tyhjennyspäivät ovat 3.1., 7.2., 6.3., 3.4. ja to 2.5.

Löytötavaroita voi tiedustella kassalta p. 041 731 1515.

Kassa ja kahvio

Kassa Lintharjun Liikuntakeskus
Nina Pyykönen
asiakaspalveluvastaava
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta