Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Suonenjoen kaupunginkirjasto tarjoaa maksuttomasti käytettäväksi kirjallisuutta, sanoma- ja aikakauslehtiä, av-aineistoa, Internet-yhteyden, digitointimahdollisuuden sekä tietopalvelua. Meiltä voit lainata myös lautapelejä, liikuntavälineitä sekä energiankulutus- ja pintalämpömittareita. Lisätietoa erilaisista käytettävissä olevista palveluistamme löydät alta.

Tämän lisäksi kirjastossamme on tulostus-, skannaus- ja kopiointimahdollisuus sekä asiakaskäytössä olevia tietokoneita. Lehtisali ja kaksi tutkijanhuonetta tarjoavat asiakkaillemme mahdollisuuden työskennellä ja viihtyä kirjaston tiloissa pidempään! Kirjastosta löytyy myös pieni kirjojen kierrätyspiste, sekä myynnissä olevia poistokirjoja.

Kirjastotalon alakerrassa toimii näyttelytila Kellarikalleria, johon voit piipahtaa kirjastovierailusi ohessa.

Lehtisalissamme voit lukea tuoreimpia aikakaus- ja sanomalehtiä. Sanomalehdet ovat ainoastaan lukusalikäytössä, mutta aikakauslehtiä voit myös lainata mukaasi kotona luettaviksi. Lehtien lainattavat numerot löytyvät lehtisalissa olevista kaapeista. Lisätietoja voit aina kysyä henkilökunnalta.

Tutkijanhuoneita meillä on kaksi, joista toisesta löytyy myös digitointilaite. Tutkijanhuoneessa saat työrauhaa ja käytettävissäsi on myös kirjaston tietokone. Myös omaa kannettavaa saa käyttää näissä tiloissa. Tutkijanhuoneet varataan asiakaspalvelusta joko asioimalla paikan päällä tai olemalla meihin yhteydessä puhelimitse (044 758 1467) tai sähköpostitse (asiakaspalvelu.kirjasto@suonenjoki.fi).

Kirjastossa voit työskennellä myös omalla koneellasi. Asiakaspalvelusta voit kysyä langattoman verkon tunnuksen, jolla saat helposti Internet-yhteyden.

Kirjastomme tarjoaa monipuolisen kopiointi-, skannaus- ja tulostusmahdollisuuden itsepalvelukäyttöön kätevästi samalla laitteella. Kaikki asiakaskoneemme ovat yhteydessä monitoimikopiokoneeseemme, jolloin asiakirjojen yms. muokkaus ja käsittely on helppoa! Tulosteet ja kopiot ovat maksullisia.

Kirjaston digitointilaite löytyy toisesta tutkijanhuoneestamme. Digitointilaitteella voit muuntaa VHS-aineistoa DVD-muotoiseksi.

Kirjastossamme on myös lainausautomaatti itsepalvelutarkoitukseen. Automaatilla voit siis ainoastaan lainata aineistoa. Automaatilla tarvitset kirjastokorttisi. Ajokortti, henkilökortti ja Kela-kortti toimivat myös automaatilla, kunhan olet ensin aktivoinut ne rinnakkaiskorttikäyttöön asiakaspalvelussa. Henkilökunta opastaa sinua tarvittaessa automaatin käytössä.

Kirjastossamme voit pelata erilaisia lautapelejä. Voit myös lainata lauta- tai konsolipelejä mukaasi.

Konsoli- ja lautapelejä voit lainata mukaasi korkeintaan kolme (3) kappaletta kerralla. Laina-aika peleille on kaksi (2) viikkoa.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta