Siirry sisältöön
Visit Suonenjoki

Suonenjoen kaupunginkirjasto tarjoaa maksuttomasti käytettäväksi kirjallisuutta, sanoma- ja aikakauslehtiä, av-aineistoa, Internet-yhteyden, digitointimahdollisuuden sekä tietopalvelua. Meiltä voit lainata myös liikuntavälineitä sekä energiankulutus- ja pintalämpömittareita. Lisätietoa erilaisista käytettävissä olevista palveluistamme löydät alta.

Tämän lisäksi kirjastossamme on tulostus-, skannaus- ja kopiointimahdollisuus sekä asiakaskäytössä olevia tietokoneita. Lehtisali, nuorten pelinurkkaus ja kaksi tutkijanhuonetta tarjoavat asiakkaillemme mahdollisuuden viihtyä kirjaston tiloissa pidempään! Kirjastosta löytyy myös pieni kirjojen kierrätyspiste, sekä myynnissä olevia poistokirjoja.

Kirjastotalon alakerrassa toimii näyttelytila Kellarikalleria, johon voit piipahtaa kirjastovierailusi ohessa.

Lehtisalissamme voit lukea tuoreimpia aikakaus- ja sanomalehtiä. Sanomalehdet ovat ainoastaan lukusalikäytössä, mutta aikakauslehtiä voit myös lainata mukaasi kotona luettaviksi. Lehtien lainattavat numerot löytyvät lehtisalissa olevista kaapeista. Lisätietoja voit aina kysyä henkilökunnalta.

Tutkijanhuoneita meillä on kaksi kappaletta, joista toisesta löytyy myös digitointilaite. Tutkijanhuoneessa saat työrauhaa ja käytettävissäsi on myös kirjaston tietokone. Myös omaa kannettavaa saa käyttää näissä tiloissa. Tutkijanhuoneet varataan asiakaspalvelusta joko asioimalla paikan päällä tai olemalla meihin yhteydessä puhelimitse (044 758 1467) tai sähköpostitse (asiakaspalvelu.kirjasto@suonenjoki.fi).

Kirjastossa voit työskennellä myös omalla koneellasi. Asiakaspalvelusta voit kysyä langattoman verkon tunnuksen, jolla saat helposti Internet-yhteyden.

Kirjastomme tarjoaa monipuolisen kopiointi-, skannaus- ja tulostusmahdollisuuden kätevästi samalla laitteella. Kaikki asiakaskoneemme ovat yhteydessä monitoimikopiokoneeseemme, jolloin asiakirjojen yms. muokkaus ja käsittely on helppoa!

Kirjaston digitointilaite löytyy toisesta tutkijanhuoneestamme. Digitointilaitteella voit siirtää VHS-aineistoa DVD-muotoiseksi.

Kirjastossamme on myös lainausautomaatti itsepalvelutarkoitukseen. Automaatilla voit siis ainoastaan lainata aineistoa. Automaatilla tarvitset kirjastokorttisi. Ajokortti tai henkilökortti toimivat myös automaatilla, mutta niiden toimivuus kannattaa varmistaa asiakaspalvelusta. Henkilökunta opastaa sinua tarvittaessa automaatin käytössä.

Kirjastossamme voit pelata erilaisia lautapelejä tai kokeilla jopa konsolipelejä nuorten pelinurkkauksessa! Voit myös lainata lauta- tai konsolipelejä mukaasi.

Konsoli- ja lautapelejä voit lainata mukaasi korkeintaan kolme (3) kappaletta kerralla. Laina-aika peleille on kaksi (2) viikkoa.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta