Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Liikuntapalvelut järjestää erilaisia ryhmäliikuntatunteja tavoitteellisesti liikkuville sekä kuntoa ylläpitäville liikunnan harrastajille. Tule mukaan ja hio eri lajien tekniikat kuntoon liikunta-alan ammattilaisten ohjauksessa.

Aikuisten treeniryhmät ovat pääsääntöisesti 1-5 kerran lyhyt kursseja. Työikäisille järjestettävät ryhmät järjestetään pääsääntöisesti viikonloppuisin.

Jätä rohkeasti alta löytyviin yhteystietoihin myös toiveita, mikäli alta ei löydy sinulle sopivaa ryhmää tai lajia. Pyrimme järjestämään erilaisia kursseja pitkin kautta asiakkaiden toiveiden mukaan.

Uinti

Kurssilla harjoitellaan kelluntoja, hengitystekniikkaa ja uinti tekniikoiden alkeita (vapaa-, selkä- ja rintauinti). Kurssi ei vaadi uimataitoa. Ryhmän koko 8 aikuista. Kesto 5x60min.

Hinta 45 € + uimahallimaksu

Seuraava aikuisten uinnin peruskurssi:

Tekniikkakurssi on suunnattu aikuisille, joiden uimataito on vähintään 25 metriä kuntouintialtaassa. Kurssilla harjoitellaan oikeaa ja rentoa uintiasentoa, hengitystekniikkaa sekä vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoita, käännöksiä ja vahvistetaan uintikuntoa. Tavoitteena on oppia mahdollisimman sujuva, taloudellinen sekä tehokas uimataito. Ryhmän koko 10 aikuista. Kesto: 5×60 minuuttia.

Hinta 45 € + uimahallimaksu. Ranneke ostettava ennakkoon!

Seuraava aikuisten uintitekniikkakurssi: 6.4.2024 alkaen klo 10:30-11:30

– La 6.4. Vapaauinti

– La 13.4. Vapaauinti

– La 20.4 . Selkäuinti

– La 27.4. Rintauinti

– La 4.5. Kertaus

Ilmoittautuminen alkaa 15.3.2024 klo 12 ja päättyy 31.3.2024 klo 12

Ilmoittaudu tästä: https://link.webropolsurveys.com/EP/3981116B5358AFBA

Yksityistunnit sopivat heille, joiden on vaikeaa oppia ryhmässä tai haluaa kehittyä uimisessa tai tietyssä uintitekniikassa intensiivisemmin.

Yksityisopetuksessa saavutat tavoitteita nopeasti. Se on nopein ja tehokkain keino uinnin oppimiseen, uintitekniikan parantamiseen tai uuden uintilajin opetteluun. Tästä voit saada myös hyvän startin uuden harrastuksen aloittamiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan tunti toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Uinnin yksityisopetus 1x60min 31 €

Talvilajit

Hiihdon tekniikankursseilla opetellaan parempaa tekniikkaa niin perinteisen kuin vapaan tyyleissä. Mukaan voit ilmoittautua, mikäli haaveilet hiihtämisen aloittamisesta tai paremmasta tekniikasta jo alkaneelle harrastukselle.

Ryhmään mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kurssin pakkasraja on -15 astetta. Mikäli tunti joudutaan perumaan, ilmoitetaan siitä saman päivän aamuna puhelimitse viestillä.

Mukaan tarvitset omat hiihtovarusteet, säänmukaisen pukeutumisen, sekä juomapullon

Hinta 8,50 €/ krt

Seuraava hiihdontekniikkakurssi:

Soveltavan liikunnan ryhmät

Liikuntapalvelut tuottaa myös soveltavan liikunnan ryhmiä erikseen heille, joiden liikunnan harrastaminen vaatii soveltamista ja erityisosaamista.

Soveltava liikunta

Lisätietoja

Päivi Heiskanen
liikunnanohjaaja
Ella Paananen
liikunnanohjaaja
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta