Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Lintharjun Liikuntakeskus tarjoaa monipuolisesti palveluita kotitalouksille, mutta myös yrityksille. Oli kyse sitten suuresta yleisötapahtumasta tai työntekijän merkkipäivän kahvituksista, niin räätälöidään tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus yhdessä.

Työhyvinvointia liikkuen

Työnantajien on mahdollista tukea henkilöstön työhyvinvointia tarjoamalla työntekijöilleen kuntosali ja uimahallikäyntejä suoraan laskulle. Subventioasiakkaana sinua laskutetaan toteutuneiden käyntikertojen mukaan, ei enempää eikä vähempää. Jokainen sopimus räätälöidään aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Ole siis rohkeasti yhteydessä oli sinulla sitten pieni yhden-kahden ihmisen työllistävä yritys tai iso organisaatio. Myös muita palveluita pystytään tarjoamaan yrityksille laskulle, kuten yksilöohjaukset ja kehonkoostumusmittaukset.

Palvelut työhyvinvoinnin tueksi

Liikuntakeskus tarjoaa monipuolisesti hyvinvointia ja liikuntaa tukevia palveluita ammattitaidolla yksilön tarpeet ja toiveet huomioiden.

Lue lisää tästä

Tyhy-paketti

Rakennetaan yhdessä tarpeisiisi sopiva tyhy-päivä.

Lue lisää tästä

Tapahtumat ja tilaisuudet

Liikuntakeskus taipuu tiloineen moneen, pienien kokouksien järjestämisestä isoihin satoja ihmisiä vetäviin yleisötapahtumiin.

Liikuntahalli

Liikuntahalli soveltuu erinomaisesti liikuntatapahtumien pelikentäksi, mutta on siellä järjestetty isoja pukujuhliakin kaupungin henkilöstöjuhlista maakunnallisiin yrittäjäjuhliin. Luovalle ja innovatiiviselle tapahtumajärjestäjälle liikuntahalli tarjoaa mahdollisuudet lähes mihin vain.

Lue lisää liikuntahallista tästä

Kabinetti

Kabinetissa järjestät niin hallituksen kokoukset, työntekijän syntymäpäivä kahvitukset tai vaikka teatteriesityksen jos oikein rohkea tekijä olet.

Lue kabinetista lisää tästä

Yhteydenotot

Niina Miilunpohja
vapaa-aikakoordinaattori
Nina Pyykönen
asiakaspalveluvastaava

Kiinteistöön ja tekniikkaan liittyvät tiedustelut

Mauri Suikkanen
hallimestari
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta