Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Varhaiskasvatuksen palveluseteli on kunnan myöntämä tuki, kun perhe valitsee hoitopaikaksi yksityisen palveluntuottajan, joka on hyväksytty palvelusetelituottajaksi. Palvelusetelin arvo määräytyy lapsen iän, hoidon tarpeen ja perheen koon ja tulojen mukaan. Perheen maksettavaksi jää palvelusetelin arvon ja palveluntuottajan perimän palvelun hinnan välinen erotus. Palvelun kuukausimaksu on samansuuruinen kuin varhaiskasvatuksen asiakasmaksu kunnallisessa varhaiskasvatuksessa, mikäli palveluntuottaja ei peri lisämaksua. Palvelusetelioikeutta haetaan sähköisesti eDaisy -asiointipalvelusta.

Suonenjoen kaupungin hyväksymät palvelusetelituottajat:

SUONENJOKI:
Päiväkoti Mustikka (Norlandia)
Ryhmis Onnenpisara

KUOPIO:
Päiväkoti Timantti
Päiväkoti Ketunpoika (Pilke)

Ota yhteyttä yksityiseen varhaiskasvatuspalveluja tuottavaan toimipisteeseen. Jos toimipiste on jo palvelusetelituottaja, sovi hoidon aloittamisesta ja tee hoitosopimus. Kun olet tehnyt sopimuksen yksityisen palvelun tuottajan kanssa, niin sinun tulee hakea palveluseteliä sähköisesti eDaisy-asiointipalvelun kautta.

eDaisy

Jos toimipiste ei ole vielä hyväksytty palvelusetelituottajaksi Suonenjoella, niin pyydä yksikön esimiestä olemaan yhteydessä varhaiskasvatusjohtajaan.

Oikeus yksityisen hoidon tukeen on silloin kun perhe järjestää lapsen varhaiskasvatuksen yksityisesti kunnallisesti toteutetun palvelun vaihtoehtona muualla kuin palvelusetelituottajaksi hyväksytyssä yksikössä. Kela maksaa yksityisen hoidon tuen ja mahdollisen tulosidonnaisen hoitolisän suoraan palvelujen tuottajalle/hoitajalle. Suonenjoen kaupunki maksaa lisäksi yksityisen hoidon tuen kuntalisää (152 €/kk/lapsi). Kuntalisän maksamisesta vastaa Kela yksityisen hoidon tuen yhteydessä. Lisätietoja KELA:n sivuilta.

Lisätietoja antaa

Susanna Kaasinen
varhaiskasvatusjohtaja
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta