Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Lähikuva metsämansikasta.

Suonenjoen kaupunki ottaa käyttöön graafisen ohjeen

24.8.2022 Uutiset

Osana Suonenjoen kaupungin viestinnän kehittämistä on laadittu graafinen ohje. Ohjeessa on koottu suuntaviivat kaupungin visuaalisen viestinnän toteuttamiseksi.

Suonenjoen kaupunginhallitus on hyväksynyt graafisen ohjeen käyttöönoton 22.8.2022 kokouksessaan. Graafinen ohje toimii käsikirjana ja ohjeena Suonenjoen kaupungin graafisten elementtien, kuten logon, värien ja fonttien käyttöön. Ohjeisto helpottaa omaksumaan ja käyttämään kaupungin visuaalista ilmettä viestinnässä. Graafinen ohje on osa syksyn aikana valmistuvaa kaupungin viestinnän ohjetta.

– Yhtenäinen tunnistettava ilme tehostaa kaupungin viestintää, kun jo ensivilkaisulla tunnistaa mikä taho materiaalin on tehnyt, sanoo vs. viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija Tiina Tanskanen.

Värien ja fonttien muodossa ilmettä on jo ollut näkyvillä alkuvuodesta julkaistuilla verkkosivuilla. Myös kaupungin uudistettu logo on jo ollut käytössä verkkosivu-uudistuksesta lähtien. Jatkossa kaupungin visuaalisen ilme jalkautetaan myös asiakirjoihin, mainoksiin, julkaisuihin sekä muihin kaupungin tiedotteisiin.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta