Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Taiteilijahaku Oma kylätaide- tapahtumiin 2023

30.3.2023 Kulttuuri

Onko sinulla ehdottaa omaa taideosaamista Oma kylätaide-hankkeelle tai tunnetko jonkun taiteilijan?

Taiteilijahaku avoinna ke 12.4.2023 klo 00.00 saakka!

Pohjois-Savon Kylät ry on saanut Taiteen edistämiskeskukselta rahoituksen Oma kylätaide- hankkeeseen vuodelle 2023. Hankkeessa toteutetaan Pohjois-Savon harvaanasutun maaseudun kylille erilaisia Oma kylätaide-tapahtumia. Kyläläiset suunnittelevat tapahtuman yhteyteen Oma kylätaide- näyttelyn.

Tapahtumaan tarvitaan eri alojen taiteilijoilta tarjoamaan erilaista taidetta ja taidetoimintaa. Voit hakea mukaan yksin tai yhdessä. Hankkeen tavoitteena on lisätä kylän yhteisöllisyyttä ja osallisuutta taiteen avulla eri ikäisille osallistujille. Taiteilijoiden odotetaan mahdollistavan osallistujille erilaisia matalan kynnyksen taidekokemuksia.


Taiteilijaehdokkaita esitellään suunnittelupalavereissa hankkeessa mukana oleville Oma kylätaide- tapahtumien toimijoille. Taiteilijoita palkataan tapahtumiin toimijoiden omien toiveiden ja hankkeen käytettävissä olevien resurssien mukaan.


Taiteilijoihin ollaan yhteydessä heti (puhelimitse ja sähköpostilla), kun taiteilijaa on ehdotettu Oma kylätaidetapahtumaan ja hänet on mahdollista palkata tapahtumaan hankevuoden 2023 aikana. Oma kylätaide-tapahtumat toteutetaan toukokuu- lokakuun välisenä aikana. Ensimmäiset tapahtumat ovat jo toukokuussa, joten ole nopea!

Haluatko tietää, mitä taidetapahtumia ja taidetoimintaa on tarjolla Pohjois-Savon alueella? Ota seurantaan aihetunniste eli hashtag (#): #PohjoisSavo_HamaTaide

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta