Siirry sisältöön
Visit Suonenjoki

Suonenjoki kumppanina Miljoona roskapussia-kampanjassa

14.3.2023 Uutiset

Mikä kunta tai kaupunki ennättää kerätä luonnosta isoimman määrän roskia pois kesäkuun puoliväliin mennessä? Voisiko se olla mahdollisesti Suonenjoki?

Ylen valtakunnallinen Miljoona roskapussia-kampanja kannustaa suomalaiset keräämään talven jäljiltä ympäristöön jääneet roskat pois ja mikäs parempi keino innostaa ihmisiä, kuin pistää kisa pystyyn. Kaksi kuukautta kestävät siivoustalkoot alkavat 13.4.2023 ja päättyvät 14.6.2023.

Kampanjaan on jo ilmoittautunut mukaan 130 suomalaista kuntaa, kaupunkia, yhteisöä ja järjestöä. Siivoustalkoisiin saa osallistua kuka vain, milloin vain ja jotta talkoot eivät liian tylsäksi kävisi, seurataan roskien keräämissaldoa reaaliaikaisesti kunnittain.

Yle TV1:ssä nähdään suorana lähetyksenä Miljoona roskapussia -starttiohjelma 13.4. klo 20.00–20.30 ja kampanjan päätöslähetys Yle TV1:ssä 14.6. klo 20.00–20.30.

Suonenjoen kaupunki tiedottaa lähempänä kampanjan alkua yhteisesti järjestämistään siivoustalkoista ja tempauksista. Yritykset, yhteisöt ja yhdistykset voivat myös järjestää omatoimisesti omia siivoustempauksia kampanjan tavoitteiden mukaisesti.

Lisätietoa kampanjasta osoitteessa Mikä Miljoona roskapussia? – Miljoona roskapussia – yle.fi

Suonenjoen kaupunki mukana Ylen Miljoona roskapussia- kampanjassa.
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta