Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Seuraava vauva- ja perheuinti alkaa toukokuussa

Vauva- ja perheuinnit pidetään tällä kertaa kahdessa osassa, ensimmäiset 4 kokoontumiskertaa pidetään toukokuussa ja loput 4 kertaa syyskuussa. Samalla ilmoittautumisella ilmoittaudut sekä toukokuun että syyskuun kokoontumiskerroille.

Vauva- ja perheuinti on vauvan ja vanhempien yhteinen leikkihetki, joka tapahtuu koulutetun ohjaajan valvomana puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä. Vauvauinnin tavoitteena on tehdä lapsesta veden ystävä.

Kokoontumiskerrat lauantaisin toukokuusta alkaen

sekä syyskuussa

Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa maanantaina 25.3.2024 klo 12:00 ja päättyy maanantaina 15.4.2024. Ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä.

Vauvauinti: alkeisryhmä klo 10:00-10:30

Vauvauinti on vauvan ja vanhempien yhteinen leikkihetki, joka tapahtuu koulutetun ohjaajan valvomana puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä. Vauvauinnin tavoitteena on tehdä lapsesta veden ystävä.

Vauvauinnin voi aloittaa 3–12 kk:n iässä. Tällöin lapsen valveillaoloaika on tarpeeksi pitkä ja lapsi jaksaa liikkua enemmän. Lapsen tulee painaa vähintään 5 kg pysyäkseen lämpimänä 32-asteisessa vedessä. Keskosten ja erityislasten tulee saada lääkäriltä lupa vauvauinnin aloittamiseen. Uintiaika on 30 minuuttia. Vauvauintiin voi vauvan lisäksi osallistua kaksi aikuista. Vauvauinnin ryhmäkoko on 8 perhettä.

Kurssin hinta 160 € (2 aikuista + lapsi) , kaksoisperheille 190 €.

Vauvauinti: jatkoryhmä klo 10:30-11:00

Vauvauinnin jatkoryhmään voi siirtyä alkeisryhmästä. Se  on vauvan ja vanhempien yhteinen leikkihetki, joka tapahtuu koulutetun ohjaajan valvomana puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä. Vauvauinnin tavoitteena on tehdä lapsesta veden ystävä. Vauvauinnin voi aloittaa 3–12 kk:n iässä. Tällöin lapsen valveillaoloaika on tarpeeksi pitkä ja lapsi jaksaa liikkua enemmän. Lapsen tulee painaa vähintään 5 kg pysyäkseen lämpimänä 32-asteisessa vedessä. Keskosten ja erityislasten tulee saada lääkäriltä lupa vauvauinnin aloittamiseen. Uintiaika on 30 minuuttia. Vauvauintiin voi vauvan lisäksi osallistua kaksi aikuista.

Jatkoryhmässä lapsen tulee olla iältään noin 5-12 kk. Jatkoryhmän tavoitteena on mm. tukea lapsen kehitystä ja kasvua, saada lapsi nauttimaan vedessä olosta ja tuottaa perheelle iloa ja virkistystä.

Kurssin hinta 160 € (2 aikuista + lapsi) , kaksoisperheille 190 €.

Perheuinti klo 11:00-11:30

Perheuintiin voi siirtyä vauvauinnista, mutta lapsen aikaisempi uintiharrastus ei ole välttämätön. Lapsen tulee olla iältään noin 1–3-vuotiaita.

Perheuinnissa uintiharjoitteita annetaan lapselle hänen kehitystasonsa huomioiden. Perheuinnin tavoitteena on mm. tukea lapsen kehitystä ja kasvua, saada lapsi nauttimaan vedessä olosta ja tuottaa perheelle iloa ja virkistystä. Perheuinnin ryhmäkoko 8 perhettä.

Kurssin hinta 160 € (2 aikuista + lapsi), kaksoisperheille 190 €.

Lisätietoja ohjaajalta

Päivi Heiskanen
liikunnanohjaaja
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta