Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Ukko-Pekka höyryjuna kulkee siltaa pitkin. Höyry nousee sen piipusta.

Lakkoilu vaikuttaa joukkoliikenteeseen Pohjois-Savossa 2.2.2024 – Lakko ei vaikuta Suonenjoen koulukyyteihin!

1.2.2024 Uutiset

Joukkoliikenteen lakko vaikuttaa laajasti bussien ja junien liikennöintiin Itä-Suomessa perjantaina 2.2.2024. Lakko ei kosketa koulukyytejä Suonenjoella.

Auto- ja kuljetusalan ammattiliitto AKT on ilmoittanut aloittavansa linja-autohenkilökunnan lakon perjantaina 2.2.2024. Lakko koskee Itä-Suomessa ELY-keskuksen hankkimia Koiviston Auto Kuopion, Pohjolan Matkan, Savonlinjan, Savo-Karjalan Linjan ja Soisalon Liikenteen liikennöimiä vuoroja.

Lue lisää ELY-keskuksen sivuilta.

Lakko ei koske kaikkia linja-autoyhtiöitä ja suurin osa Suonenjoen kautta kulkevista linjoista toimii perjantaina normaalisti. Perjantailta on peruttu vain pari vuoroa. Bussiaikataulut voi tarkistaa Matkahuollon sivuilta.

Poliittinen lakko pysäyttää myös junaliikenteen perjantaina 2.2.2024 yöjunia lukuun ottamatta. VR tiedottaa, että kaukoliikenteen kertalipun voi muuttaa halutessaan toiseen ajankohtaan ilman viiden euron muutosmaksua. Jos asiakas ei muuta lippunsa ajankohtaa, VR palauttaa rahat automaattisesti takaisin lakon ajalle ostetuista junalipuista.

Lue tiedote kokonaisuudessaan VR:n verkkosivuilta.

Lakko ei vaikuta Suonenjoen koulukyyteihin. Koulukyydit kulkevat perjantaina normaalisti. Koulukyytien reitteihin voit tutustua Koulumatkat – Suonenjoki

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta