Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
kaivuri rakentaa talvella

Jauhojärven tonttien kuntatekniikkaa rakennetaan

12.1.2024 Uutiset

Kauniin Jauhojärven ääreen on kaavoitettu kolme omakotitalotonttia, joista kahdella on oma ranta ja yksi on kuivanmaan tontti. Alue sijaitsee noin 3 kilometrin päässä keskustasta. Alueen läheltä menee kävelypolkuja, maastopyöräreittejä ja latureitistö.

Jauhojärven rannan tonteille eli Kurrenmutkaan rakennetaan parhaillaan kunnallistekniikkaa. Alueelle rakentuu vesihuolto ja katu.

Jauhojärven rannan tonteille tehdään katua, jonka rakentamisessa on käytetty paikallista historiaa. Kadun pohjakerroksessa on käytetty Suonenjoen entisestä kaupungintalon betonista tehtyä murskaa. Pintakerrokseen ajetaan paikallista kalliomursketta.  Keväällä kerrokset tasoitetaan ja katu on valmiina käyttöön otettavaksi.

Kunnallistekniikan rakentaminen alkoi joulukuun 2023 puolella. Rakentaminen on edennyt hyvin, vain tammikuun alun kovat pakkaset keskeyttivät rakentamisen hetkeksi. Kunnallistekniikan rakentaminen valmistuu keväällä 2024, joten tonttien tulevat omistajat pääsevät halutessaan jo heti suunnittelemaan omaa rakentamistaan.

Kiinnostaako oma rantatontti hyvien yhteyksien varrelta? Lue lisää Jauhojärven rannan tonteista  Jauhojärven tontit – Suonenjoki

Lisätietoja tonttiasioissa antaa

Timo Kortelainen
kaavoittaja
Ritva Pekonen
vs. maanmittausinsinööri
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta