Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
hyvis-tiimi

Hyvis-tiimi paremmin voivan Suonenjoen asialla

8.8.2023 Uutiset

Suonenjoen kaupungilla on aloittanut uusi hyvinvointitiimi, joka koostuu eri alojen asiantuntijoista. Kaikilla tiimin jäsenillä on omat tehtävänsä, mutta yhteinen missio. Tiimin toiminnan tarkoituksena on, että ihmiset voisivat Suonenjoella paremmin.

Keistä tiimi koostuu?

Hyvinvointitiimiä vetää Suonenjoen kaupungin tuore hyvinvoinnin ja vapaa-ajan päällikkö Paula Paavilainen. Hänen työhönsä kuuluu hyvinvointitiimin vetämisen lisäksi vapaa-ajan palvelut sekä kaupungin hyvinvointikoordinaattorina toimiminen.

Tiimin uusin vahvistus on kotoutumisohjaaja Anni Rönkä, joka tekee puolet työajastaan Rautalammilla ja puolet Suonenjoella. Hänen asiakkaitaan ovat paikkakunnalla asuvat ukrainalaiset.

Asumispuolta hyvinvointitiimissä hoitavat asuntosihteeri ja Kiinteistö Oy Suonenjoen Vuokratalojen toimitusjohtaja Tiina Vauhkonen sekä asumisneuvoja Heli Talvinen. Tiina auttaa vuokra-asunnon saamisessa ja Heli asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Asumisneuvojan tehtäviin kuuluvat mm. asumiseen liittyvä talousneuvonta, asunnon hakuun, asunnon hoitoon ja naapurustoriitojen selvittelyyn liittyvä ohjaus.

Työllisyyskoordinaattori Minna Hynninen-Tuovinen puolestaan tukee työnhakijaa työnhaussa, työnetsinnässä ja erilaisissa työllistymisen vaihtoehdoissa.

Niina Jääskeläinen toimii Suonenjoen kaupungilla ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön palveluohjaajana. Hän kehittää ja koordinoi ennaltaehkäisevää toimintaa sekä viestii kaupunkilaisille päihdehaitoista.

Miksi tällainen tiimi on rakennettu?

Hyvinvointitiimin tarkoituksena on hyvinvointisuunnitelman pohjalta kehittää Suonenjoen kaupungin hyvinvoinnin palveluita. Tiimissä on eri alojen asiantuntijoita, jotka kuitenkin työskentelevät samojen kysymysten äärellä.

– Saamme voimaa toisistamme. Meillä on yhteisiä asiakkaita, joten voimme keskustella ja löytää ratkaisuja yhdessä. Pystymme myös yhdessä kehittämään toimintaa, Paula listaa.

Tiimin sisällä on myös helppo jakaa tehtäviä ja ohjata asiakas keskustelemaan oikean henkilön kanssa. Jos henkilö tulee kotoutumisen palveluihin ja sanoo etsivänsä töitä, niin kotoutumisohjaaja voi ohjata asiakkaan suoraan työllisyyskoordinaattorin puheille. Toisensa tuntevat tiimin jäsenet voivat ohjata asiakkaan eteenpäin suoraan oikealle henkilölle, oikeiden palveluiden ääreen.

Hyvinvointitiimin yhteystiedot

Tavoitat hyvinvointitiimin jäsenet parhaiten ma-pe klo 9–15 välillä.

Minna Hynninen-Tuovinen
Työllisyyskoordinaattori
044 758 1716
minna.hynninen-tuovinen@suonenjoki.fi

Niina Jääskeläinen
Ehkäisevän mielenterveys- ja päihdetyön palveluohjaaja
041 732 2197
niina.jaaskelainen@suonenjoki.fi

Paula Paavilainen
Hyvinvoinnin ja vapaa-ajan päällikkö
041 732 3434
Paula.paavilainen@suonenjoki.fi

Anni Rönkä
Kotouttamisohjaaja
0400 412 871
anni.ronka@rautalampi.fi

Heli Talvinen
Asumisneuvoja
041 732 2521
heli.talvinen@suonenjoki.fi

Tiina Vauhkonen
Asuntosihteeri, toimitusjohtaja
044 758 1455
tiina.vauhkonen@suonenjoki.fi

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta