Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Henkilökohtaiset tietokoneet 4. ja 7. -luokkalaisille

24.8.2023 Uutiset

Digitaaliset välineet ja oppimateriaalit ovat tärkeä osa peruskoulujen opetusta tänä päivänä. Koulun on annettava opetusta, joka on nykyaikaista, motivoivaa ja valmentaa työelämää varten.

Päästäkseen tähän tavoitteeseen Suonenjoen kaupunginvaltuusto päätti joulukuussa 2022 myöntää perusopetukselle investointimäärärahaa, jonka avulla voidaan nykyaikaistaa opetuksen ohella myös opiskeluvälineitä. Kaupunki on jakanut nyt koulujen alettua 4. ja 7. luokan oppilaille omat henkilökohtaiset tietokoneet ja sähköiset opiskelutunnukset opiskelukäyttöön. Tavoitteena on, että syksyllä 2025 kaupungin kaikilla 4.–9. -luokkalaisilla on laite käytössään.

Suonenjoella tieto- ja viestintäteknologiaa hyödynnetään perusopetuksen kaikilla vuosiluokilla ja eri oppiaineissa lautakunnan hyväksymän strategian ja digitaitokalenterin mukaisesti. Tieto- ja viestintäteknologian avulla oppilaita kannustetaan aktiivisuuteen, lisätään oppilaiden osallisuutta ja luodaan mahdollisuus luovuuteen sekä henkilökohtaisten työskentelytapojen ja oppimispolkujen löytämiseen. Tieto- ja viestintätaitoja opitaan vastuullisesti ja tarkoituksenmukaisesti osana koulun arkea.

Lisätietoja

Anne Lahtivirta
kasvun ja oppimisen johtaja
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta