Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
design&taide suonenjoella mainos

Design&Taide Suonenjoki -näyttely Kellarikalleriassa

10.6.2024 Kulttuuri

Monialainen taidenäyttely järjestetään Harmaassa salissa 3.-26.7.2024.

Tervetuloa mukaan, kun Design&Taide Suonenjoki valtaa Kellarikallerian Harmaan salin heinäkuussa 2024! Astu sisään maailmaan, joka on täynnä luovuutta ja taiteen lumoa.

Esittelemme ylpeästi monialaisen designin ja taiteen näyttelyn, joka yhdistää kansainvälisesti arvostettuja muotoilijoita sekä paikallisten taiteilijoiden upeita teoksia. Haluamme murtaa käsityksen siitä, että huippukulttuuritapahtumat ovat vain suurten kaupunkien etuoikeus – Design&Taide Suonenjoki tuo kulttuurin elämykset suoraan sinun kotikulmillesi!

Tapahtuma korostaa paikallisen ja lähialueen muotoilun, käsityön ja taideteosten merkitystä kertoen, että korkeatasoinen kulttuuri voi kukoistaa missä tahansa, kunhan annamme sille tilaa ja tukea. Design&Taide Suonenjoki tarjoaa konkreettisen esimerkin siitä, miten paikalliset tekijät voivat vastata kulttuurialojen nykyisiin haasteisiin ja luoda kestävää kasvua ja hyvinvointia yhteisölle. Design&Taide Suonenjoki vahvistaa yhteistyötä eri alojen taiteilijoiden, suunnittelijoiden, käsityöläisten ja kulttuurialan toimijoiden välillä. Tapahtuma edistää luovaa alaa kokonaisvaltaisesti ja tarjoaa mahdollisuuksia taloudelliseen kasvuun sekä yhteisön hyvinvoinnin parantamiseen Pohjois-Savossa.

Tule inspiroitumaan ja nauttimaan monialaisesta tapahtumasta, joka on tulevaisuuden taiteen ja designin monimuotoisuuden ja saavutettavuuden puolestapuhuja!

Näyttely on auki 3.–26.7. ma-su klo 11–18, poikkeuksellisesti 12.–13.7. klo 11–20 sekä 26.7. klo 11–15. Ohjelmalliset avajaiset ovat 2.7. klo 18–20. Lisäksi luvassa on runsaasti oheistapahtumia, katso lisää Instagramista ja Facebookista @designtaidesuonenjoki.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta