Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Kivenheiton päähän keskustan palveluista on valmistunut pientaloalueen asemakaava, jossa on tontteja erillispientaloille ja rivitalolle. Lisäksi rannassa on yhteiskäyttöä palveleva tontti, johon voi toteuttaa alueen yhteisen rantasaunan tai muuta yhteiskäyttöistä tilaa.

Tonttien pinta-alat vaihtelevat 870 m2:n ja 1900 m2:n välillä – tilaa on monenlaiseen toteutukseen. Kaikille tonteille kuuluu lisäksi venepaikka alueen omasta valkamasta Suonenjoen rannasta.

Onnelanrannan kunnallistekniikka on suunniteltu rakennettavaksi, kunhan varauksia on riittävästi. Tällä hetkellä tavoitteena on, että alueen rakentaminen voi alkaa vuonna 2025. Tontin voit ostaa tai vuokrata, miten sinulle parhaiten sopii.

Yhteisöllisen asumisen tontti

Korttelin 715 tontilla 3 voi toteuttaa yhteisöllisen asumisen ratkaisuja. Tontille voi rakentaa erillisiä tai kytkettyjä asuinrakennuksia, joilla on yhteisiä tiloja ja piha-aluetta. Tontin käyttö on vapaasti suunniteltavissa rakennustapaohjeiden ja rakennusoikeuden, 1211 k-m2, rajoissa. Alla olevassa havainnekuvassa tontille on osoitettu erillisiä pientaloja, mutta havainnekuva on vain yksi näkemys rakentamisen toteuttamisesta.

Tontinvarausmaksu on 200€. Varausmaksu hyvitetään mikäli kauppa/vuokrasopimus solmitaan varausaikana. Onnelanrannan varaukset ovat voimassa vuoden 2025 loppuun.

Lisätietoja tonttiasioissa antaa

Timo Kortelainen
kaavoittaja
Ritva Pekonen
vs. maanmittausinsinööri

Etkö löytänyt haluamaasi tonttia? Vilkaise myös nämä

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta