Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
ystävänpäivätapahtuman mainos

Ystävänpäivätapahtumassa tarjolla tanssia, juttuseuraa ja pientä purtavaa

26.1.2024 Uutiset

Suonenjoella juhlistetaan keskiviikkona 14.2.2024 klo 15–18 ystävänpäivää yrityspuisto Futurialla. Päivätanssien lisäksi tarjolla on ystävätoiminnan esittelyä.

Suonenjoen kaupungin hyvinvoinnin tiimi järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ystävänpäivätanssit ja -tapahtuman yrityspuisto Futurialla. Tapahtumassa tanssikansaa tanssittaa Virpi Kosonen & Mauriset.

– Viime syksynä pidettiin päivätanssit ja silloin toivottiin lisää tällaisia tapahtumia. Silloin nousi myös toive, että olisi hienoa, jos seuraavalle kerralle saataisiin enemmän miehiä tanssittamaan. Nyt kannattaa miesten tulla paikalle, varmasti löytyy tanssikaveri, hyvinvoinnin tiimin jäsen Heli Talvinen vinkkaa.

Tanssimusiikkia on tarjolla klo 17 asti, mutta tanssien ohella ja jälkeen voi tutustua paikalliseen ystävätoimintaan. Sisä-Savon Mieli ry tuo paikalle Juttukaverin, kenen kanssa voi käydä juttelemassa tanssien lomassa. Tapahtumassa on myös Mieli ry:n ystäväpiirin ja SPR:n ystäväryhmän esittelypisteet. Suonenjoen Marttojen kahvila palvelee tapahtuman ajan.

Tapahtumaan on ilmainen pääsy, mutta Marttojen kahvilaa varten kannattaa varata hieman käteistä mukaan. Maksuvälineenä käy myös MobilePay.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta