Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Suonenjoen siivouspäivä 18.5.2024 ryhmäkuva talkoolaisista torilla

Suonenjoen siivouspäivä keräsi kiitettävästi talkoolaisia – Vastaa Suonenjoen siivouspäivän kyselyyn

20.5.2024 Uutiset

Ensimmäinen Suonenjoen siivouspäivä vietettiin lauantaina 18.5.2024 aurinkoisessa säässä. Siivouspäivään osallistui yhteensä 50 talkoolaista ja klo 12 mennessä roskapusseja oli kerätty 80 kpl.

Mikäli roskapusseja kerättiin vielä klo 12 jälkeen, niin niistä voi ilmoittaa viestintä- ja tapahtumakoordinaattori Jenni Könöselle. Jenni ilmoittaa kerätyt roskapussit Ylen Miljoona roskapussia -kampanjaan. Jos pussit on jo ilmoitettu Ylen laskuriin, niitä ei tarvitse enää lähettää kaupungille tiedoksi.

Lisäksi otamme mielellämme vastaan kuvia, joita voi käyttää sosiaalisessa mediassa. Jenni antaa lisätietoja asiaan liittyen.

Mikäli osallistuit siivouspäivään, niin haluamme kuulla sinun ajatuksesi tapahtuman kehittämiseksi. Kysely on auki perjantaihin 24.5. klo 23.58 asti. Jättämällä yhteystietosi osallistut kirjapalkinnon arvontaan. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostilla.

Kyselyyn pääset tästä:

Siivouspäivän yhteydessä kisailtiin Rautalammin talkoopäivän kanssa leikkimielisesti siitä kumpi kunta on siistimpi. Kilpailussa laskettiin tapahtumien osallistujamäärät ja seurataan Ylen Miljoona roskapussia -kampanjan laskuria tarkasti. Valitettavasti Rautalammen talkoopäivä veti enemmän talkoolaisia puoleensa, mutta roskapussilaskurin mukaan meillä on vielä mahdollisuuksia voittaa roskapussien keruussa. Nyt kaikki ahkerasti keräämään roskia ja ilmoittamaan siitä Ylen laskuriin. Miljoona roskapussia -kampanja päättyy keskiviikkona 5.6.2024 klo 20.00. Vielä kerkeät mukaan!

Miljoona roskapussia -kampanjan tilanne 20.5.2024 (Kuvakaappaus Ylen sivuilta)
Jenni Könönen
viestintä- ja tapahtumakoordinaattori
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta