Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Tarjoamme monipuolista teatteri-ilmaisun ja lausunnan opetusta monenikäisille teatterin ystäville. Teatteri-ilmaisun kursseille saat, ja Sinun pitää, tulla sellaisena kuin olet! Aiempaa kokemusta ei vaadita, koska sitä kyllä karttuu harrastuksen myötä. Kursseilla tehdään näyttelijäntyön perusharjoitteita ja tutustutaan pienempien ja suurempien teatteriesitysten valmistamiseen.

Kaksi näyttelijää istuu lavasteauton kyydissä Tervoteatterin harjoituksissa.
Tervoteatterin Keskellä tietä -näytelmän harjoitukset. Kuva: Pentti Vänskä

Kurssilaiset pääsevät osallistumaan teatterituotannon toteuttamiseen ideasta esitykseksi. Moneen ryhmään voitkin lähteä mukaan myös, vaikka esiintyminen ei tuntuisi omalta jutulta. Käsikirjoituksen, lavastuksen, puvustuksen sekä ääni- ja valotekniikan kehittely kuuluvat olennaisena osana teatteriryhmien toimintaan.

Taustakangas nousee yhteisvoimin Tervon Mantulla.

Lasten ryhmien opetuksessa painottuvat teatterileikit, tunne- ja vuorovaikutustaitojen opettelu turvallisessa porukassa ja seikkaileminen draaman maailmassa. Mielikuvitus kannattelee ja uskallus kasvaa pikkuhiljaa…

Opistoteatterit

Täällä voit tutustua opistoteattereidemme toimintaan. Monet ryhmistämme myös esiintyvät pitkin vuotta. Seuraa ilmoittelua!

Leppävirta

Rautalampi

Suonenjoki

Tervo

Vesanto

Teatterimuusikoiden yhteistyötä Teatteri Lumon esityksissä ”Lankapuodin Minna” (2019) ja ”Kuningas Pietari pieni” (2021).
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta