Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Suonenjoella on loistavat mahdollisuudet harrastaa ulkoilua ja liikuntaa! Hulppeiden harjumaisemien ja laajojen vesistöjen lisäksi monipuoliset harrastuspaikat ovat hyvin kaikkien saavutettavissa. Suonenjoelta löydät muun muassa useita kaupungin ylläpitämiä ulkokuntosaleja, uimarantoja ja frisbeegolfradan.

Valitse reitiksi vaikka Suonenjoen rantaväylä, ja kulje Kruununsillalta (Rautalammintiellä) kohti Siioninsiltaa. Rantaväylältä löydät upeiden maisemien lisäksi myös Siioninsillan penkkilenkin, ulkokuntosalin, lehtipuulajipuiston ja tulentekopaikan!

Frisbeegolf

Suonenjoen 23-väyläisellä metsäradalla voi pelata ympäri vuoden. Sopivia väyliä löytyy niin aloitteleville heittäjille kuin kokeneille harrastajillekin.

Tutustu Suonenjoen frisbeegolfrataan

Penkkilenkit

Lähde penkkilenkille nauttimaan Suonenjoen kauniista maisemista ja raittiista ulkoilmasta! Jokaisella penkillä on oma lihaskuntoliikkeensä ohjeineen.

Penkkilenkkien reittikartat

Ulkokuntosalit

Ulkokuntosalit ovat paikkoja matalan kynnyksen lihaskuntoharjoitteluun. Suonenjoella on viisi ulkokuntosalia.

Ulkokuntosalit

Yleisurheilu, luistelu, palloilu

Yleisurheilu-, luistelu- ja pallokentät

Uimarannat

Mikäpä olisikaan parempi tapa viilentyä kesäkuumalla kuin pulahtaa uimaan!

Tutustu Suonenjoen uimarantoihin

Lehtipuulajipuisto

Puulajipuisto esittelee perinteisiä kotimaisia ja joitakin ulkomaisia, Suomessa kasvavia, lehtipuita ja niiden erikoismuotoja. Ensimmäiset puulajipuiston puut istutettiin keväällä 1996.

Lehtipuulajipuisto
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta