Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Syysrysäys päivätanssit juliste

Uutta yhdistystilaa juhlistetaan kaikille avoimilla päivätansseilla

22.8.2023 Uutiset

Yrityspuisto Futurialle aukeaa yhdistystila, joka on avoinna kaikille alueella toimiville yhdistyksille harrastustoiminnan järjestämiseen. Yhdistykset ovat toivoneet tilaa, jossa voivat pitää kokouksiaan tai järjestää yhdistyksensä muuta toimintaa.

Uuden yhdistystilan avajaisia juhlistetaan lauantaina 26.8. klo 14–16 kaikille kuntalaisille avoimilla päivätansseilla ja kakkukahveilla.

”Päivän teemaan liittyy hyvinvointi ja kaupungin ja yhdistysten yhteinen toiminta yhteisöllisyyden edistämiseksi ja yksinäisyyden vähentämiseksi.  Tanssiminen on erinomainen ihmisiä yhdistävä, liikkumaan kannustava ja hyvää mieltä tuottava harraste. Tapahtumalla haluamme tarjota mahdollisuuden päästä tutustumaan yhdistystilaan ja kaupungin työntekijöihin,” hallintojohtaja Maikki Rouvinen taustoittaa.

Ennen kaikille avointa tilaisuutta uudessa yhdistystilassa järjestetään paikallisille järjestöille suunnattu Yhteistyössä hyvinvoiva Suonenjoki -tapahtumapäivä. Päivän aikana järjestetään kaksi työpajaa.

”Aamupäivän työpajoilla haluamme edistää järjestöjen keskinäistä yhteistyötä sekä lisätä järjestöjen ja kunnan välistä yhteistyötä ja avoimuutta. Yhteistyöllä voimme tukea toistemme toimintaa sekä edistää asukkaiden hyvinvointia ja osallisuutta paremmin,” palveluohjaaja Niina Jääskeläinen kertoo.

Lisätietoja tapahtumasta:
https://suonenjoki.fi/tapahtuma/syysrysays-yhdistystilan-avajaiset-futurialla/

Tilojen käytöstä voi sopia järjestökoordinaattori Niina Miilunpohjan kanssa.

Järjestökoordinaattori
Niina Miilunpohja
0400 393 737
niina.miilunpohja@suonenjoki.fi

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta