Siirry sisältöön
Visit Suonenjoki
Palaa takaisin tapahtumien listaukseen

Taiteiden Yö

8.10.2022 klo 17:00 – 21:00
Futuria, Jalkalantie 6, 77600 Suonenjoki


Suonenjoella vietetään Taiteiden Yötä lauantaina 8.10.2022 klo 17.00 alkaen. Tapahtumapaikkana on tänä vuonna Yrityspuisto Futurian päärakennus, johon rakennetaan monivivahteinen ohjelma yhden katon alle. Sisätiloissa pidettävää tapahtumaa eivät näin ollen haittaa edes syksyn mahdolliset sadekelit. Samalla nähdään miten Futurian tilat toimisivat mahdollisesti jatkossakin tämän kaltaisille tapahtumille. 

Taiteiden Yössä on luvassa tänä vuonna ainakin lyhytelokuvia, musiikki- ja tanssiesityksiä sekä runoutta. Suonenjoen Martat pitävät tapahtumassa kahviota ja illan päätteeksi nähdään Suonenjoen ladun valomelonta Kruununsillan ja Siioninsillan välillä (säävaraus). Varsinainen ohjelma valmistuu lähempänä tapahtuman ajankohtaa ja ohjelman päivittymistä kannattaa seurata tällä sivulla.

Taiteiden Yötä ovat mukana toteuttamassa Suonenjoen kaupungin kulttuuripalveluiden lisäksi mm. Kuopion konservatorion Suonenjoen toimipiste ja Sisä-Savon kansalaisopisto. Mukana on myös monia muita alueen yhdistyksiä ja toimijoita sekä taiteen alan tekijöitä.

OHJELMA TULOSSA…

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta