Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Mieliteko logo

Suonenjoki on mukana Mieliteko-ohjelmassa

4.12.2023 Uutiset

Suonenjoen kaupunki on mukana kymmenvuotisessa Mieliteko-ohjelmassa, jonka tavoite on lisätä mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia sekä vähentää päihteiden käyttöä Pohjois-Savossa vuosina 2021–2030. Ohjelman perustamisen taustalla on Terveyden ja hyvinvointilaitoksen (THL) sairastavuusindeksi (nykyisin Kansallinen terveysindeksi), jonka mukaan Pohjois-Savo on maamme sairain maakunta.

Lokakuussa 2023 alkanut toinen hankekausi rakentuu kahden ryhmähankkeen ympärille, jotka pyrkivät edistämään mielen hyvinvointia työhyvinvoinnin ja osallisuuden näkökulmista.

Työ ja mielen hyvinvointi – Mieliteko 2.0 -ryhmähankkeen päätoteuttaja on Kuopion kaupunki ja osatoteuttajia Itä-Suomen yliopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Humanistinen ammattikorkeakoulu.

Yhdessä osallisiksi – Mieliteko 2.0 -ryhmähankkeen päätoteuttaja on Savonia-ammattikorkeakoulu ja osatoteuttajia Humanistinen ammattikorkeakoulu ja Kuopion kaupunki. Euroopan Unionin osarahoittamiin (ESR+) ryhmähankkeisiin ovat sitoutuneet Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Pielavesi, Rautalampi, Siilinjärvi, Suonenjoki, Varkaus, Vesanto ja Vieremä.

Lue lisää: mielitekokomedia.fi

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta