Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Ihmisiä messuilla vuonna 2023

Suonenjoki mukana VisitSavo-osastolla Erätaika 2024 -messuilla! Yrittäjä, lähde mukaan!

7.2.2024 Uutiset

Kuusi savolaiskuntaa – Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto – yhdistää voimansa Erätaika 2024 -messuilla Kuopiossa 26.-28.4.2024. Messuille lähdetään yhteisellä VisitSavo-osastolla.

Perinteiset Kuopion Erätaika -messut järjestetään tänä vuonna Kuopion raviradalla Sorsasalossa huhtikuun viimeisenä viikonvaihteena. Uusi messualue tarjoaa vierailijalle aivan uudenlaiset mahdollisuudet esim. tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.

Sekä uusia tuotteita että messuesittelijöitä kaivataan

Messuosallistumista koordinoiva Kehitysyhtiö SavoGrow on varannut 36 neliön osaston näyttelyteltasta ja messuille haetaan nyt alueen yrityksiä töihin ja esittelemään omia tuotteitaan/palvelujaan. Lisäksi VisitSavo.fi-sivustolle etsitään uusia tuotteita/palveluita.

Yrittäjä, lähde esittelijäksi osastolle tai ilmoita oma tuotteesi/palvelusi VisitSavo-sivustolle! Osallistuminen on yrityksille maksutonta. SavoGrow hakee messuille mukaan erityisesti yrityksiä, jotka tarjoavat alueella kalastus-, metsästys-, retkeily- ja eräalan tuotteita ja palveluja.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta