Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Siivouspäivän mainoskuva

Suonenjoen siivouspäivän ohjelma – Lähde mukaan kisailemaan naapuria vastaan!

8.5.2024 Uutiset

Suonenjoki ja Rautalampi kisailevat lauantaina 18.5.2024 klo 9 alkaen siitä kumpi on siistimpi kunta. Lähde mukaan varmistamaan Suonenjoen voitto kilpailussa! Siivouspäivään voi osallistua kaikki suonenjokelaiset.

Suonenjoen siivouspäivän ohjelma:
Klo 9.00 yhteinen aloitus torilla, josta otetaan etäyhteys Rautalammille.
Klo 11.30 yhteinen lopetus pienen ruokailun merkeissä torilla, jossa 100 ensimmäiselle talkoolaiselle on tarjolla makkara ja pillimehu. Tällöin otetaan myös yhteys Rautalammille.

Torin lisäksi siivouspäivän voi aloittaa Suonenjoella seuraavista paikoista:
– Kirin talo (Iisvedenraitti 8, 77800 Iisvesi)
– Metsolan kaupan piha (Metsolantie 3, 77600 Suonenjoki)
– Lintharjun Liikuntakeskus/Kaatron laavu (Kaatronkatu 1, 77600 Suonenjoki)

Muista mahdollisista yhteisistä aloituspaikoista voi ilmoittaa sunnuntaihin 12.5. mennessä laittamalla sähköpostia osoitteeseen jenni.kononen@suonenjoki.fi.

Lähde mukaan varmistamaan Suonenjoelle voittoa kilpailussa! Voittaja päätetään talkoolaisten määrällä sekä kerätyillä roskapusseilla. Molemmat kunnat ovat ilmoittautuneet mukaan YLEN Miljoona roskapussia -kampanjaan, jossa tullaan myös tarkasti seuraamaan kerättyjen roskapussien määrää kuntien välillä.

Siivouspäivän järjestää Suonenjoen kaupunki. Yhteistyökumppaneina tapahtumassa ovat OP Pohjois-Savo ja S-Market Suonenjoki.

7.5. mennessä mukaan ilmoittautuneita yhdistyksiä ovat Iisvesi-Seura ry, Suonenjoen Latu ry, Suonenjoen Martat, Suonenjoki-Seura ry, Suonenjoen Omakotiliitto, Luontotuokio & Ystävätoiminta, Suonenjoki.

Lisätietoja

Jenni Könönen
viestintä- ja tapahtumakoordinaattori
Sara Huhtala
kulttuuriohjaaja
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta