Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
joulun avaus 2023

Suonenjoen joulunavauksen ohjelmassa joulupukin lisäksi Muumit sekä ilotulitus

14.11.2023 Uutiset

Suonenjoella vietetään koko kaupungin yhteistä joulunavaus tapahtumaa perjantaina 24. marraskuuta. Päivän aikana on tarjolla paljon jouluista tunnelmaa ympäri kaupunkia. Perinteiset joulumarkkinat ovat Suonenjoen torilla klo 9–19. (Myyntipaikkavaraukset Pertti Nyyssönen p.040-5573107)

Kohtaamossa (Keskuskatu 4) pidetään joulunavauksen aikaan avoimet ovet klo 14–19. Tarjolla on piparkakkuja ja glögiä. Kuopion Konservatorion Suonenjoen toimipisteen joulumusiikkihetkiä voi käydä kuuntelemassa Kahvila Kinuskihuoneella klo 13 alkaen.

Toriohjelma alkaa klo 15.30 kaupungin joulutervehdyksellä, jonka tuo Suonenjoen uusi elinkeinoasiantuntija Minna Saario. Joulunavauksen lavalla on mahdollista nähdä kahteen otteeseen Muumit, jotka tuovat lavalle Pikku Myyn talvikarkelot (©Moomin Characters™). Noin 10–15 minuuttisten esitysten jälkeen yleisöllä on mahdollisuus tavata hahmoja noin 10–15 minuuttia. Milja Markkanen laulaa ja laulattaa yleisöä yhdessä konservatorion ja kansalaisopiston lauluopiskelijoiden kanssa, joulupukki tuo oman joulutervehdyksensä ja tarjolla on myös perinteisiä arpajaisia.

Joulunavaus päättyy ilotulitukseen, jonka tarjoaa K-Supermarket Suonenjoki, K-Market Metsola, Suonenjoen Mansikkakarnevaalit Ry, K-Rauta Suonenjoki ja Suonenjoen kaupunki. Ilotulitus ammutaan Herralankulman suunnalta ja ne näkyvät hyvin torille.

Joulunavauksen koko ohjelman löydät: www.suonenjoki.fi/tapahtumakalenteri

Tapahtuman järjestää Suonenjoen kaupungin kulttuuripalvelut yhteistyössä alueen eri toimijoiden kanssa.

Hyvää joulun odotusta kaikille!

Lisätietoja

Jenni Könönen
viestintä- ja tapahtumakoordinaattori
Sara Huhtala
kulttuuriohjaaja
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta