Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Nainen kukkien ja lahjan kanssa

Sisä-Savon kansalaisopisto valitsi vuoden kurssilaiseksi Anne Neuvosen Leppävirralta

10.4.2024 Uutiset

Sisä-Savon kansalaisopisto on valinnut vuoden 2024 kurssilaiseksi Anne Neuvosen Leppävirralta. Neuvonen harrastaa opiston puitteissa yksinlaulua, banjonsoittoa sekä teatteria. Vuoden kurssilainen on innokas, aktiivinen ja sitoutunut harrastaja. Neuvosen valinta on perusteluiden mukaan myös hyvin ajankohtainen valinta vuoden kurssilaiseksi. Hän näyttelee tänä keväänä suuritöisen pääroolin Paukarlahden teatteriryhmän esityksessä Pokka pitää. Anne on käyttänyt Hyacinth Bucketin roolin harjoitteluun hyvin paljon vapaa-aikaansa syksystä alkaen. Tämän lisäksi Neuvonen ompelee pukuja ja haalii ja askartelee rekvisiittaa myös muiden näyttelijöiden roolihahmoille.

Sisä-Savon kansalaisopisto haluaa Vuoden kurssilainen -tittelillä muistuttaa harrastuksen, hyvinvoinnin ja yhdessäolon merkityksestä opistotoiminnassa. Vuoden aikana opiston kursseilla käy yli 3000 yksittäistä osallistujaa koko opistoalueella Leppävirta, Suonenjoki, Rautalampi, Tervo ja Vesanto. Jokainen kurssilainen on opiston voimavara.

Vuoden 2024 kurssilainen julkistettiin tiistaina 9.4.2024 Sisä-Savon kansalaisopiston Leppävirran kevätjuhlassa Leppäkertun koululla. Yleisöä oli paikalla lähes 200 henkeä ja he saivat nauttia tänäkin vuonna monipuolisesta ohjelmistosta.

Markus Hyytinen
rehtori, liikunta (Suonenjoki), luennot
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta