Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Servican lämpimän ruoan valmistaminen siirtyy väliaikaisesti Suonenjoelta Kuopioon

31.5.2024 Uutiset

Servican lämpimän ruoan valmistus siirtyy 1.9.2024 alkaen toistaiseksi Kuopioon. Muutoksella ei ole vaikutusta asiakkaille.

Servica Oy tuottaa Suonenjoen kaupungin ateriapalvelut. Servica Oy on ilmoittanut, että Suonenjoen tuotantokeittiön henkilöstötilanne on haasteellinen puuttuvan kokin osalta. Haku kokin palkkaamiseksi on ollut auki useita kertoja ulkoisesti ja sisäisesti, haun tukena on käytetty maksullisia kampanjoita ja Servicalla on ollut valmius myös kouluttaa tehtävään oppisopimuksella, mikäli hakijalla ei ole kokin tutkintoa. Näistä toimista huolimatta sopivaa henkilöä ei ole löytynyt.

Suonenjoen kaupunki ja Servica ovat käyneet tilanteesta keskustelu ja molempien tavoitteena on, että lämpimän ruoan valmistus Suonenjoella jatkuu tulevaisuudessakin.

Kuitenkin tämänhetkinen tilanne ja riittävän osaamisen puuttuminen keskuskeittiöllä vaarantaa palvelun toteutuksen Suonenjoella. Tämän vuoksi lämpimän ruoan valmistaminen siirretään Kuopioon 1.9.2024 alkaen toistaiseksi. Suonenjoen keskuskeittiö vastaa edelleen lämpimien lisäkkeiden ja salaattien valmistuksesta, pääruoan lämmittämisestä, sekä ruoanjakelusta nykyisiin kohteisiin (muut koulut, päiväkodit, hoivakohteet). Tällä toimenpiteellä Servica varmistaa palvelun toteutumisen Suonenjoella.

Servica jatkaa kokkihakua edelleen ja mikäli tuotantokeittiölle löytyy kokki, ruoanvalmistus voidaan palauttaa Suonenjoelle. Muutoksella ei ole vaikutusta asiakkaille.

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta