Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
hoitaja ja vanhus kävelevät käytävää pitkin

Pohjois-Savon hyvinvointialueen palvelujärjestelmän uudistaminen ja suonenjokelaiset – Vastaa kaupungin kyselyyn ja osallistu kuulemistilaisuuksiin!

11.3.2024 Uutiset

Pohjois-Savon hyvinvointialue on julkaissut ehdotukset palvelujärjestelmän uudistamiseksi. Lisätietoa ja materiaalit palveluverkkosuunnitelmaan löytyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen www-sivulta: 

Pohjois-Savon hyvinvointialueen järjestämät kuulemistilaisuudet

Pohjois-Savon hyvinvointialue järjestää kaikille avoimia asukkaiden ja sidosryhmien kuulemistilaisuuksia eri puolilla Pohjois-Savon maakuntaa.  Tilaisuuksissa esitellään palvelujärjestelmän uudistamisehdotuksia ja keskustellaan aiheesta osallistujien kanssa. 

Suonenjoella tilaisuus järjestetään tiistaina 16.4. klo 17.30-19.30, Yrityspuisto Futurian auditorio (Jalkalantie 6).

Lisäksi on mahdollisuus osallistua etänä TEAM Live -yhteydellä järjestettävään tilaisuuteen, joka järjestetään keskiviikkona 13.3. klo 18-19.

Kuulemistilaisuuksiin ovat tervetulleita Pohjois-Savon alueen kaikkien kuntien asukkaat ja kuntien edustajat, hyvinvointialueen henkilöstö, sidosryhmien, kuten järjestöjen ja yritysten edustajat sekä muut kumppanit. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. 

Kaupunki kannustaa suonenjokelaisia osallistumaan kuulemistilaisuuksiin, jotka ovat suora kanava kuntalaisille viedä omia näkemyksiään hyvinvointialueelle asian valmisteluun.

Suonenjoen kaupunki kerää suonenjokelaisten näkemyksiä omaa lausuntoaan varten

Kaupunki on saanut Pohjois-Savon hyvinvointialueelta pyynnön antaa lausunnon hyvinvointialueen palveluverkkosuunnitelmista. Suonenjoen kaupunki on tehnyt kyselyn siitä, mitä vaikutuksia mielestänne sosiaali- ja terveyspalvelujen muutoksilla alueella olisi.

Kysely on tarkoitettu kuntalaisille, yrityksille ja yhdistyksille. Kyselyn vastauksia hyödynnetään valmisteltaessa kaupungin lausuntoa hyvinvointialueelle. Vastaathan kyselyyn viimeistään 14.4.2024. Kaupunginhallitus antaa lausunnon palveluverkkosuunnitelmasta kokouksessaan 22.4.2024.

Pääset vastaamaan kyselyyn tämän linkin kautta.

Kaupunki edistää yhteistyötä Pohjois-Savon hyvinvointialueen kanssa

Suonenjoen kaupunki haluaa edistää kuntalaistensa sote-palvelujen saatavuutta käymällä vuoropuhelua, tekemällä yhteistyötä ja etsimällä ratkaisuja yhdessä Pohjois-Savon hyvinvointialueen kanssa. Kaupunki pyrkii omassa toiminnassaan varmistamaan sen, että sillä on mm. valmius edetä rakennusinvestoinneissa niin, että kaupungilla on tarjota hyvinvointialueen käyttöön tarvittavat, toimivat tilat.  

Vastaa hyvinvointialueen kyselyyn palvelujärjestelmän uudistamisesta

Paperisia kyselylomakkeita löytyy terveyskeskukselta ja myös liikuntakeskuksen aulaan on viety muutama paperinen kysely.

Vastaa Pohjois-Savon hyvinvointialueen kyselyyn 21.4.2024 mennessä.

Lisätiedot:

Hallintojohtaja Maikki Rouvinen, maikki.rouvinen@suonenjoki.fi, p. 044 744 2933

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pauliina Kovanen, pauliina.kovanen@suonenjoki.fi, p. 050 539 0841

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta