Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Pohjois-Savon hyvinvointialueen logo.

Pohjois-Savon hyvinvointialueen kuulemistilaisuudet palvelujärjestelmäuudistuksesta Suonenjoella

8.3.2024 Uutiset

Etätilaisuus (Teams Live)

Aika: keskiviikkona 13.3.2024 klo 18.00-19.00

Tervetuloa Pohjois-Savon hyvinvointialueen etätilaisuuteen palvelujärjestelmän uudistamisesta!  

Tilaisuus on avoin kaikille Pohjois-Savon alueen kaikkien kuntien asukkaille ja edustajille, hyvinvointialueen sidosryhmien edustajille sekä henkilöstölle. 

Ohjelma: 

Tilaisuus järjestetään Teams Live -etäyhteydellä, mikä ei mahdollista suullisia kysymyksiä. Voit esittää kysymyksesi tilaisuuden keskustelu/chat-osiossa. Vastaamme kysymyksiin tilaisuuden aikana. Mikäli emme ehdi vastaamaan kaikkiin kysymyksiin tapahtuman aikana, julkaisemme kaikki kysymykset ja vastaukset myös verkkosivuillamme: pshyvinvointialue.fi/palvelujärjestelmän uudistus.Pohjois-Savon hyvinvointialueen asukastilaisuus Suonenjoella 

Aika: tiistai 16.4. kello 17.30-19.30 
Paikka: Yrityspuisto Futurian auditorio (osoite: Jalkalantie 6) 

Tervetuloa Pohjois-Savon hyvinvointialueen kuulemistilaisuuteen palvelujärjestelmän uudistamisesta! Paikalla on hyvinvointialueen johtoa esittelemässä uudistamisehdotuksia ja keskustelemassa osallistujien kanssa. 

Tilaisuus on avoin kaikille Pohjois-Savon alueen kaikkien kuntien asukkaille ja edustajille, hyvinvointialueen sidosryhmien edustajille sekä henkilöstölle. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. 

Ohjelma: 

Lämpimästi tervetuloa! 

Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta