Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki

Palveluntarjoajien haku käynnissä Harrastamisen virtaa Suonenjoella -toimintaan kerhokaudelle 2024-2025

3.4.2024 Uutiset

Harrastamisen Virtaa Suonenjoella -toiminnan tavoitteena on mahdollistaa lapsille ja nuorille maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Harrastuskerhoja toteutetaan jokaisella Suonenjoen koululla tai sen välittömässä läheisyydessä. Toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota syrjäytymisvaarassa olevien lasten ja nuorten osallistumiseen sekä haja-asutusalueella asuvien lasten ja nuorten yhdenvertaisiin oikeuksiin päästä mukaan harrastustoimintaan. Samalla tiivistetään myös kuntasektorin ja eri toimijoiden välistä yhteistyötä ja luodaan uusia toimintamalleja harrastusmahdollisuuksien edistämiseksi.

Tällä avoimella haulla etsimme toteuttajia lukuvuoden 2024-2025 kerhoille. Voit tarjota yhden tai useamman kerhon toteutusta. Suunnitellut kerhot:

Kerhotoiminnan toteuttamisessa on otettava huomioon seuraavat asiat:

Tarjouksessa pyydetään hintaa koko kerhokaudelle (30 kertaa, sisältäen ohjaus-, matka- ja materiaalikulut) 10-15 osallistujalle. 

Palvelun tuottajien tukena toimii Harrastamisen Virtaa koordinaattori, joka perehdyttää toimijat ennen kauden alkua. Suonenjoen kaupunki on vakuuttanut toimintaan osallistuvat lapset ja nuoret. Palvelun tuottajat vastaavat itse omasta vakuutuksesta.

Tulleet tarjoukset arvioidaan sisällön, ohjaajien ammattitaidon ja sijaisjärjestelyjen sekä hinnan perusteella. Ennen lopullista sopimuksen tekemistä käydään tarjoajan kanssa neuvottelu, jossa varmistetaan palveluntarjoajan mahdollisuus tuottaa kerhoja haluttuna ajankohtana. Tarkemmat ajankohdat selviävät vasta lukujärjestysten myötä. 

Lisäkysymyksiin vastaa vapaa-aikakoordinaattori Niina Miilunpohja, niina.miilunpohja@suonenjoki.fi 25.4.2024 asti.
Tarjousten jättöaika päättyy 26.4.2024 klo 16.00.

Lisätietoja

Niina Miilunpohja
vapaa-aikakoordinaattori
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta