Siirry sisältöön
Tourism - Visit Suonenjoki
Kaksi henkilöä pysähtyneet maastopyörien kanssa.

Osallistu Kilometrikisaan Suonenjoen kaupungin joukkueessa

28.3.2024 Uutiset

Kilometrikisa 2024 poljetaan jälleen 1.5.–30.9.2024. Luvassa on 153 kisapäivää leikkimielistä kisailua, yhteisöllisyyttä ja kunnon kohentamista!

Kesä ja pyöräilykelit lähestyvät! Pyöräily on mainio tapa huolehtia omasta hyvinvoinnista ja terveydestä. Liity mukaan Suonenjoen kaupungin joukkueeseen Kilometrikisaan!

Kilometrikisa on hyvä tapa pysyä aktiivisena ja haastaa itsensä yhdessä muiden kanssa. Tavoitteena on kerätä yhteensä vähintään sata polkijaa ja nostaa Suonenjoki Pohjois-Savon aktiivisimmaksi kilometrien keräilijäksi!

Tiedätkö Suonenjoelta kauniin maisemareitin, hyvän nähtävyyden, vierailukohteen tai vaikka kahvipaikan sopivan pyörämatkan päässä? Lähetä vinkkisi osoitteeseen viestinta@suonenjoki.fi tai laita viestiä kaupungin sosiaalisessa median kanavilla. Nostamme näitä vinkkejä kevään ja kesän aikana Suonenjoen kaupungin somekanavissa kaikille nähtäväksi.

Vinkkejä, fiiliksiä ja omia pyörälenkkejä voi postailla myös omaan someen tunnisteilla #suonenjoki #mansikkapääkaupunki #kilometrikisa

Osallistuminen on helppoa:

Joukkueen kapteenina toimii aktiivinen arkipyöräilijä Paula Paavilainen, tarvittaessa voit kysyä lisätietoja häneltä.

Pyöräilyyn kannustava leikkimielinen Kilometrikisa käynnistyy jälleen 1.5.2024, mutta joukkueita kasataan jo nyt! Lähde siis mukaan nostamaan Suonenjoki tilastojen kärkeen.

Paula Paavilainen
hyvinvoinnin ja vapaa-ajan päällikkö
Etkö löytänyt etsimääsi? Hae sivustolta